Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Keek op de Week #10-10 | gonzobaby_V03
© 2010 Milan Gezellig bij Fay en Jorik

Keek op de Week #10-10

Wat een weekkie … Weer veel meegemaakt deze week, superleuk! Ik zal maar bij het begin van de week beginnen …

Ik vond het leuk dat Mamma erbij was bij de sloot-ochtend op school, kan ze ook de andere kinderen uit mijn klas leren kennen. Na dinsdag kwamen 3 hele leuke speelmiddagen samen met Mwanzo, dat is ook een van mijn beste klasgenootjes. Woensdag bij Mwanzo, donderdag en vrijdag bij mij thuis. Vrijdag kwam Noa er dan ook nog bij, dus soopah-gezellig met zijn 3-en!

Ja, ik vind het maar al te leuk die vriendjes en vriendinnetjes, maar vooral de aandacht.

Zaterdag ben ik met Mamma ff het dorp ingegaan en ‘s middags op het schoolpleintje nog ff met Merlijn gevoetbald. Merlijn heeft trouwens een supermooie step, het schijnt dat mijn Pappa er zelfs ook nog zo een had ..? En vandaag zijn we bij Ellen, Hans, Fay en Jorik geweest.

Ik heb lekker gespeeld met Fay en Jorik ( zie foto ), soms zat ik zelf te spelen met de trein en Fay was dan bezig met haar poppenkast. De Pappa’s en de Mamma’s zaten gezellig met elkaar te kletsen. We zijn ook blijven eten en we hebben heerlijke gesmolten kaas gegeten, was ook leuk want je moest eerst je brood op een soort ‘prikkertje’ steken en dan ik een grote pan met gesmolten kaas roeren.

Het plan was om dan je brood zoveel mogelijk onder te dompelen dat er zoveel mogelijk kaas aan bleef kleven, echt lachen. Jorik kwam ook nog met een goed plan, je worstje op het prikkertje en dan in de kaas, … lekker! Maar daarna nog ff gespeeld en eigenlijk weer laat in mijn bedje. Maar het was heel erg gezellig en de volgende keer komen ze maar lekker bij ons eten en spelen!

Maandag ga ik lekker bij Julian spelen, dus daar heb ik ook veel zin in, want ben daar nog nooit geweest! En dan met …, en met …. Ach, weer een drukke sociale week voor de boeg! Doewie, Kus & Knuffel M!lan.

Plaats je Reactie