Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Keek op de Week #10-10 | gonzobaby_V03
© 2010 Milan _3212240

Keek op de Week #10-10

.. een hele drukke week, vooral voor Pappa! Afgelopen maandag heb ik voor de eerste keer bij Julian gespeeld en vond het hartstikke leuk! We hebben dan ook afgesproken dat na de drukte Julian eens bij ons komt geiten en gek doen, hihi, lacheh ..

Dinsdag ben ik nog even met Mamma wezen sjoppen, woensdag en donderdag heb ik vooral met Pappa thuis gezeten tussen en na schooltijd. Ik had eigenlijk geen goede afspraken gemaakt om ergens te gaan spelen en Pappa had al gezegd dat er op die dagen geen kindjes bij ons thuis konden spelen omdat hij (heel) hard moest werken.

En dat snap ik dan ook wel, ik heb dan ook niet zitten zeuren en heb gewoon lekker zelf lief en stil gespeeld. Gelukkig was het lekker weer en is Pappa wel elke dag met mij om 16:30 naar het schoolpleintje gegaan, ff frisse neus halen! Gelukkig kwam ik daar dan weer vaak mijn vriendjes en vriendinnetjes tegen, .. dus toch nog samengespeeld, hihi.

Vrijdag is dus Noa bij ons komen spelen, Pappa had het meeste werk al af en omdat ik zo lief ben geweest had Pappa al donderdag afgesproken dat Noa bij mij zou komen spelen, … jippie!

Zaterdag ben ik met Mamma in het dorp geweest en ‘s middags stond ik weer op het schoolpleintje een balletje te trappen. En zondag, … tsja, dat was vetcool en heel geheim gehouden door Pappa en Mamma. Zondag samen met Pappa, Mamma, Oma en Opa G naar het spoorwegmuseum geweest! Wow, wowerdiewow, wowow … wat cool!

En helemaal vetcool was dat het Thomas – weekend was, dus je kan je het wel voorstellen … ik ging helemaal uit mijn plaat, mijn stekker en mijn wekker! Als een kind in een speelgoedwinkel .. het was even ‘het paradijs’ op aarde. Grappig, de jongen tegenover me in de treintje heette ook Milan (zie laatste 2 foto’s) …

Plaats je Reactie