( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0006224928{main}( ).../index.php:0
20.0009225840require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0016226832require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0020227976require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0053230400require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.46371695408include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Julian & Diego hieroooh! | gonzobaby_V03
© 2010 Milan Diego&Julian_080410

Julian & Diego hieroooh!

Deze donderdag was wel errug okay! We hebben ‘s ochtends op school eerst aan tafeltjes allerlei spelletjes gedaan, ik moest de juiste plaatjes bij elkaar zoeken. We hebben ook nog in de kring gezeten en dan mocht iedereen wat zeggen en omdat het lekker weer was zijn we ook nog even buiten geweest.

Toen pappa me ‘s ochtends kwam ophalen wist ik al dat Julian bij ons zou komen spelen, dus daar had ik wel erg veel zin in! We hebben weer zoef-zoef rapido 2 bammetjes gegeten om weer sprintend net weer iets te laat op school te komen. We horen de bel altijd als we vlakbij school zijn of soms al op het schoolplein staan, hihi.

‘s Middags hadden we ook nog allemaal leuke dingen gedaan op school. Toen Pappa mij en Julian kwam ophalen vroeg Diego of hij misschien eens een keertje bij mij mocht komen spelen. Dat vond Pappa wel okay, dus ging Diego maar gewoon meteen mee! Dus dubbel-leuk, ineens gingen 2 klasgenootjes bij me spelen …

Thuis gekomen hebben we eerst onze handjes gewassen, een pakje appelsap achterover geslagen en toen gingen we meteen met de treinen spelen. Ik vond dat wel leuk dat Julian en Diego treinen ook leuk vonden, vetcool! Nadat Pappa iedereen evenveel treinen had gegeven konden we beginnen met het grote trein-avontuur!

Gelukkig kregen we de man nog een heerlijk verassings-bakkie erbij met rozijntjes, appel, een koekkie en één spekkie. Zo, van al dat getrein krijg je toch wel wat honger, dus de treinen gingen of in het station of op de remise ook pauze houden. Hadden wij mooi de tijd om lekker alles op te eten, hmmmm!

Net voordat de Pappa’s (en kleinere broertje/zusje) mijn vrienden kwamen ophalen, had Pappa nog weer ff de tent opgezet. Hier hebben we natuurlijk weer met zijn 3-en in gekampeerd, gezellig hoor! Ja hoor, met deze 2 jongens is helemaal niets aan de hand, … we hebben heerlijk lief en rustig met zijn 3-en gespeeld. Die zien we graag nog eens hier terug ;-P

Nou dat was ‘m dan weer, moet zo nog ff wat gonzo afschieten in bad, … jajaja, ook belangrijk, blijft ‘ie tenminste ook nog een beetje schoon! Doewie, dikke kus & knuffel, Milli-man.

2 Reacties op “Julian & Diego hieroooh!”

 1. Oma Rajtoral says:

  Hoi MI, hier is weer Oma, net terug uit de ruimte!

  Lang niet geschreven, maar zo ruimtereis neemt ook de nodige tijd in beslag. Maar nu ben ik weer terug op de aarde!
  Wel alle je verhalen gelezen en foto´s via satelliet bekeken. Ik heb al naar je Pa geseind dat we je komen bezoeken, niet per ruimteschip natuurlijk maar gewoon met onze auto. Mogelijk zie ik ook dan je vrienden en vriendinnetjes, je neemt me ook één keer naar je schooltje toch? Zodat ik het in echt kan zien en niet alleen op de foto´s.

  Wil je me even schrijven wat moet Oma voor je brengen?! Misschien iets lekkers? Ik wacht gewoon totdat ik iets van je hoor.

  Grote kus van ons beiden, en natuurlijk een lekker natte lik van Betsy. Oma en Opa.cz

  • gonzobaby says:

   Hé Oma,

   net terug uit de ruimte? Vetcool, wanneer neem je mij mee, wil altijd al wel eens keertje ruimtevaarder zijn!

   Ik heb het gehoord dat jullie langskomen, leuk! Enneh, iets meenemen? Iets lekkers gaat er altijd wel in, hihi. En anders slaap ik er nog een paar machies over en dan zeg ik het wel, okay?

   Natuurlijk laat ik je ook al mijn vriendjes zien en mijn school, vind ik leuk dat je dat allemaal wilt zien, want ik laat het je graag allemaal zien!

   Ik ga nu met Pappa naar het schoolpleintje, … lekker voetballen en krijten! Daaaaaag lieve Oma en Opa, … en natuuurlijk ook Betsy en SuperOma. Dikke kus & Knuffel van jullie M!

Plaats je Reactie