( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0006224928{main}( ).../index.php:0
20.0010225840require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0016226832require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0020227976require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0036230400require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.36271695408include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
.. ff snel een update! | gonzobaby_V03
© 2010 Milan schoolplein

.. ff snel een update!

Wegens allerlei opmerkingen, dat ik al een tijdje nix heb laten horen van me, ff snel een kleine update .. Ja, het is hier druk, een beetje ziekenboeg, allerlei veranderingen op school …

Met Pasen ben ik naar Opa en Oma G. geweest, mijn Pappa bleef toen ziek thuis. Toen is het allemaal een beetje begonnen met de ziekenboeg, wij allemaal zijn daarna ook ziek geweest, verkouden, hoesterig, buikpijnerig en nog wat van die zaken. Ik heb bijna een week een ontstoken oog gehad, ben nog steeds aan het hoesten (pilletjes in de bil tegen de hoest) en een beetje moe. Dus dat was allemaal ff niet zo cool!

De week na Pasen is er eigenlijk niet zoveel gebeurd .. Ik ben bijna elke dag na school met Pappa naar huis gegaan, lekker ff wat drinken en een verassings- bakkie gedaan! En bijna elke dag zijn we toen nog voor een uurtje naar het schoolplein gegaan om ff te voetballen .. soms waren ook mijn vriendjes nog op het schoolplein! Ze blijven dan vaak over bij de oppasjuf in de buurt of ze blijven na op school, dus was er elke dag wel iemand waar ik dan mee kon spelen.

Verder hebben we ook vorige vrijdag ons afscheidsfeestje gehad van juf Sascha, we mochten allemaal verkleed komen. Dat was natuurlijk lachen, ondanks dat ik de donderdag daarvoor toch behoorlijk gammel was! Maar met veel mandarijntjes, kiwi, sinasappels en nog meer dingen die gezond zijn kon ik toch nog naar het afscheidsfeest. Daar moest ik natuurlijk bij zijn!

Juf Sascha is met de helft van de klas (de oudere kindjes) helemaal naar boven verhuist, samen met juf Rita, daar zitten ze nu in klas 2 of 2,5? Wij zitten nog steeds beneden maar nu met 2 nieuwe juffen, juf Joyce en juf Bastienne, en een flink uitgedund klasje! Zaten we eerst met 20-25 kinderen in één klas, nu zitten we beneden met een kindje of 10-15 met wat nieuwe erbij.

Ik weet nog steeds niet hoe ik daar goed mee om moet gaan? Ik ben mijn superlieve juffen en een aantal leuke vriendjes en vriendinnetjes kwijt …, maar aan de andere kant heb ik wel weer 2 nieuwe juffen erbij en krijg ik nu iets meer aandacht in de klas. Ik weet het nog niet helemaal, maar ach, ik zal wel snel wennen .., toch? Gelukkig zie ik juf Sascha nog wel vaak op school, dus dan kan ik ff aan d’r been gaan hangen en een stukkie knuffelen!

Deze week ben ik dus nog steeds een beetje onwennig en een beetje verkouden. Maar morgen komt Mwanzo (en misschien ook Merlijn, als hij geen double-date heeft gemaakt?) lekker bij mij spelen! Daar heb ik natuurlijk erg veel zin in, dat snappen jullie wel! Gelukkig is mijn klupje in de klas – Noa, Merlijn, Mwanzo en Julian – nog wel steeds bij elkaar, dus kan ik nog genoeg afspraken met ze maken om mee te gaan spelen!

2 Reacties op “.. ff snel een update!”

 1. juf Sascha says:

  Hee Milan,

  Leuk om weer een berichtje van je te lezen. Laatste berichtje was zeker alweer even geleden. BLijft leuk om zo af en toe te lezen wat je allemaal uitspookt :-)
  Zijn jullie allemaal weer ontslagen uit de ziekenboeg. Niks aan hé als je je niet zo lekker voelt.
  Ik ben blij dat we elkaar af en toe nog zien tijdens het buitenspelen. Kunnen we even bijkletsen, knuffelen of tikkertje spelen. Ja, want ‘t is toch wel gek hoor boven met alleen de oudste kinderen. Ik mis jullie best wel een beetje. Gelukkig hebben jullie 2 super juffen erbij gekregen, en weet ik dat zij ook heel lief voor jullie zijn.
  Nog maar drie dagen naar school en dan lekker vakantie. Is je agenda al vol gepland met gezellige dates met je vriendjes? Kunnen jullie misschien wel een hele dag spelen of misschien zelfs wel logeren. (ik las geloof ik ergens dat dat er waarschijnlijk wel een keer van gaat komen)
  We zien elkaar pas donderdag weer. Morgen ben ik niet op school en woensdag gaan we naar de gymzaal en spelen we niet buiten.
  DAG DAG

 2. gonzobaby says:

  Hé juf Sascha (!),

  wat leuk, weer een berichtje van mijn lievelings-juf! Tsja, dat zul je nog wel ff voorlopig blijven hoor, en dat is niet om mijn andere 2 juffen te pesten, maar ik ken je natuurlijk ook al zó lang.

  Mijn 2 nieuwe juffen zijn ook lief en aardig, maar jij bent natuurlijk al super veel nachtjes meer mijn juf (geweest). Maar ik weet dat meer kindjes van beneden je ook nog missen! Gelukkig zien we je nog genoeg op het schoolpleintje of gewoon op school, want ik vind het altijd wel errug leuk om ff bij te kletsen! Zoals vanmiddag nog ff snel …

  Ik vind het eigenlijk wel jammer dat we weer vakantie hebben, niet dat ik me ga vervelen … oh nee hoor! Maar op school zie je je vriendjes altijd wel, in de vakantie moet je weer per e-mail afspreken, sms-jes versturen met je iFeun of gewoon een potje ouderwets rooksignalen.

  Ik denk dat het maar eens tijd wordt dat een vriendje hier komt logeren, .. lacheh, pyama-party! En natuurlijk komt mijn Opa en Oma CZ hier 3 weekkies op vakantie, ook dat vind ik altijd erg gezellig want die zie ik niet zo vaak, .. helaas!

  Tot donderdag dan hé! Kom ik weer ff aan je been hangen, okay? Doewie, juf Sascha, dikke, natte, vette kus van M!lan.

Plaats je Reactie