( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0007224928{main}( ).../index.php:0
20.0011225840require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0018226832require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0022227976require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0041230400require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.36731695408include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
De Mwans-man hiero spelen! | gonzobaby_V03
© 2010 Milan mwanzo-22042010

De Mwans-man hiero spelen!

Hé iedereen! Het gaat vandaag alweer een stukkie beter, gisterennacht eindelijk niet heel veel gehoest dus kon ik een beetje bijslapen. Vanmiddag was Mwanzo lekker spelen bij mij, helaas had Merlijn een double-date gemaakt dus we konden niet de danspansjes oefenen voor vrijdagavond!

(jaja, kinder-disco op school! Vetcool, moet ff mijn moves nog goed oefenen! Indruk maken op de ‘kippetjes’, hihi)

Vandaag heb ik les gehad van juf Joyce, we hebben in de kring gezeten en gepraat en we hebben ook ‘s ochtends nog lekker buiten gespeeld. Daarna weer naar huis, de bammetjes zo snel mogelijk naar binnen stouwen zodat ik dan nog heel ff met mijn treinen kan gaan spelen. Want een dag zonder mijn treinen spelen is een dag niet geleefd, … du-uh!

‘s Middags na school kwam Pappa mij en Mwanzo ophalen, we hebben eerst natuurlijk lekker het schoolplein nog samen met Noa en Merlijn (die gingen samen bij Merlijn spelen) onveilig gemaakt. Met zijn 4-en op de glijbaan, ha .. dat was lachen! Pappa moest ons wel eerst een beetje tegenhouden op de glijbaan, zodat we iets meer naar beneden op de glijbaan konden.

Jaja, daar was over nagedacht, want anders zitten de eerste 2 alleen maar op het schuine, gladde gedeelte van de glijbaan en de laatste zit dan nog op het bovenste rechte stukje … dus nadat we dit de eerste keer probeerde zag ik mijn 3 voorgangers ineens naar beneden roetschjen en ik zat nog alleen boven!

Maar na een potje glijen, van het muurtje afspringen en andere kids-zaken zijn we naar huis gegaan. Samen met Mwanzo en Pappa eens voor de verandering rustig naar huis gelopen, normaal proberen we altijd door de geluidsbarierre te knallen en sprinten we als een kip zonder kop over de stoep, .. lacheh!

Thuis kregen we eerst een sappie en toen een goed gevulde verassingsbakkie! Tot onze grote verbasing zei Mwanzo ineens dat hij geen mandarijntjes lustte …? Heuh, die had ‘ie hier altijd al wel gewoon gegeten .. dus toen Pappa dat tegen Mwanzo zei was het antwoord: ‘Oh ja, … vergeten!’ De bakkies waren supersnel op en toen hebben we heel lang met de treinen gespeeld en had Pappa ook nog een tent voor ons gemaakt.

Het lijkt wel alsof de Pappa’s of Mamma’s die mijn vriendjes of vriendinnetjes komen ophalen, steeds eerder aanbellen bij onze deur! Ach, misschien moet er dan maar eens iemand een keertje blijven logeren …?

Dat was ‘m weer, ik ga nokken want moet morgen natuurlijk onwijs fit zijn voor in de diskoteka .. Ik hoop dat ze de ‘tijdmachine’ gaan spelen, ga ik ff vetcool een stukkie breakdancen! Dikke vette en natte kus & knuffel, M!lan.

4 Reacties op “De Mwans-man hiero spelen!”

 1. Oma Rajtoral says:

  Wow, wat een twee lange verhalen! Heel lang niets en dan blijft je me bezig houden!
  Maar gelukkig voelt je je beter en dat is heel goed bericht.
  Ik tel de dagen af voor we je te zien krijgen. Nog 17 lange dagen! Jij zal toch je oma na bijna één jaar wel herkennen, he? Dat is die Oma die best veel op je pappa lijkt, alleen heeft ze korter haar dan je Pa! En je spreekt haar met oma puntje cz aan. Die oma met welke je niet zo vaak wil praten als ze belt want meestal ben je met je vriendjes aan het spelen en hebt daarom geen tijd! Maar dat snapt oma helemaal!

  Opaaaah kan je moeilijk vergeten en Betsy is alleen maar ietsje groter geworden. We gaan morgen met Opa naar onze nieuwe flat in Praag kijken. Als je in de zomer volgend jaar komt kan je op twee plaatsen gaan zwemmen. Of bij tante Jitka of we blijven in onze flat en tegenover is een hele grote Aquapark met allerlei attracties voor kiddos en dan kan je de hele dag blijven spelen. Zo ik ga even voor Opa eten klaarmaken want hij verdient het vandaag dubbeldik; net de hele tuin kort gemaaid, het gras natuurlijk! Knuffel en kus van ons drieën. Doeiiii en gauw tot ziens.

 2. gonzobaby says:

  Hé Oma,

  … weet je wat ik niet snap? Dat ik helemaal geen meeltje heb ontvangen van je berichtje, .. ook mijn iPhone helemaal leeg?

  Maar bedankt voor je berichtje, altijd leuk! Ja, ik heb er ook al zin in dat jullie langskomen. Enneh, weet je wat tegek is …, ik heb gewoon 2 weken vakantie als jullie langskomen!

  Misschien dat we dan met Opaaah en jou leuke dingen kunnen gaan doen, kan Pappa tenminste ook een beetje doorwerken? Ik heb de foto’s van jullie nieuwe flat gezien, .. is wel nog een beetje een kale boel he? Of willen jullie op de grond slapen zonder meubels enzo?

  Morgen nog 16 nachies slapen … tot snel, doewie. Kus & Knuffel van jullie M!

 3. Oma Rajtoral says:

  Gelukkig Mi dat ik je heb. Van je Pa krijg ik geen mail terug, maar zo te zien, hebben jullie mijn mail over onze flat wel gekregen.

  Deze keer heb ik iets interessants voor je, hoop ik; twee dagen geleden kijk ik uit ons raam en wat zie ik? Is een papegaai verdwaalt en in onze tuin bezig zich in te graven? Maar ik wist het beter. Al eerder deze rare vogel gezien bezig om goed zich te doen aan die duizenden mieren die we in de tuin hebben.

  Het is een soort van specht, niet helemaal precies, want deze heeft iets andere verkleuring. Opa is niet zo blij met deze vogel want die maakt hele grote gaten in de grond, steekt zijn lange kleverige tong midden in de mierennest en pakt hij zoveel mogelijk van mieren op. Ik heb enkele foto´s voor je van hem gemaakt en nog een van internet, waarop hij nog beter van nabij te zien is.

  Je eerste les in fauna heb je achter de rug, misschien zie ik volgende keer nog iets leuks.
  Ik wacht nog steeds op je antwoord wat voor lekkers ik voor je zou moeten meebrengen, misschien piškoty? Grote kus, Oma.cz

  een rare vogel

  • gonzobaby says:

   Hé Oma,

   tsja, Pappa heeft het zo druk dat hij maar 4 uur per nacht slaapt, dus hij is nu hard bezig om centjes te verdienen. Pappa heeft het niet altijd zó druk, maar als dat wel het geval is moeten we ‘m lekker laten doorwerken hoor! Dan krijg ik ook meer treinen!

   Hi, maar wat een coole rare vogel hebben julie zeg! Mooie kleuren ook, misschien een kadootje voor Pappa?! Een groen/oranje vogel vind ‘ie zeker cool, dezelfde kleuren als gonzodesign ;-P

   Ik hoop dat jullie vooral veel goede zin, gezelligheid en lekker weer kunnen meenemen uit CZ, ik ben namelijk best snel tevreden!

   Kus, M!, ciao ….

Plaats je Reactie