( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0007224928{main}( ).../index.php:0
20.0010225840require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0014226832require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0017227976require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0031230400require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.38671695408include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Op Zakenreis met Pappa | gonzobaby_V03
© 2010 Milan Mats, Boris en ik

Op Zakenreis met Pappa

Zoals jullie misschien al hebben gesnapt is dit mijn eerste week mei-vakantie. Helaas is de vakantie qua weer niet echt lekker begonnen. Zeg maar gerust dat het rotweer is, nat en koud, … bleeeh!

Gisteren nog met Mamma naar de Bieb geweest, man, ik had mijn zwembandjes net zo goed kunnen meenemen! Zo nat was het buiten … en ik maar denken dat de lente was begonnen? Maar tenminste wel een paar mooie nieuwe boekkies erbij voor in de vakantie mocht het weer rotweer worden.

Vandaag was het dan eindelijk weer eens droog! Maar ik had alleen niet gedacht toen we naar buiten gingen dat de kar mee moest, en de laptop van Pappa, de paraplu en ook nog eten en drinken voor onderweg ..? Waar gingen we naartoe, ..?

Op weg naar waar we uiteindelijk moesten zijn, vertelde Pappa me dat ik meeging om zaken te gaan doen, om samen met Pappa te gaan werken. ..

Werken, ik heb toch vakantie?!

We gingen naar een klant (een ‘oude’ schoolvriendin van Pappa) die in de buurt woonde en zij had haar 2 zoontjes ook thuis, dus ik kon gaan spelen met andere kindjes? Na een lang stukje lopen, althans ik zat prinsheerlijk in de kar met Pappa als buitenboordTsjech, kwamen we aan waar we moesten zijn.

Na eerst een beetje verlegen bij de deur te zijn geweest, voelde ik me toch heel snel op mijn gemak. Zeker toen ik ineens een van de jongens in de hal zag, .. die was bijna net zo oud als ik! Eenmaal binnen had ik meteen al een opbergbox met treinrails gespot en werd de trend gezet!

Pappa en de Mamma van Mats (4jr) en Boris (8jr???) waren al druk bezig achter 2 laptops, dus ik zag dat die genoeg te bepraten hadden. Ik heb samen met Mats heerlijk gespeeld met de treinen, hij had thomas op batterijtjes, .. die kan zelf rijden, .. vet, vetter, vetst-cool!

Daarna zijn we ook nog boven geweest, ik geloof in de kamer van Boris, daar lagen een paar coole HotWheels en stukken baan .. Als ik ook iets hééél leuk vind om mee te spelen, dan zijn het wel de banen van HotWheels! Dus ik was snel om, nadat de Mamma van Mats de verschillende baandelen mee had geholpen beneden te krijgen, en heb ik met Mats een hele coole baan gebouwd!

Op een gegeven moment was Pappa klaar en zei dat we weer naar huis moesten .. Daar had ik dus eigenlijk helemaal geen zin in! Ik vond het hier veel te gezellig en zo’n HotWheel-baan is toch eigenlijk ook heel cool, zeker als je die zelf niet hebt. Uiteindelijk zijn we weer in het zonnetje naar huis gelopen, lekker een koekkie en een sappie onderweg gedaan.

Jaja, dus ben nu officieel junior-partner (en beoogde opvolger) van gonzodesign, creative solutions! Wordt maar eens tijd dat ik bij Pappa ga zeuren om mijn eigen visite-kaartjes ;-P

Doewie, M!lan

Plaats je Reactie