( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0006224928{main}( ).../index.php:0
20.0009225840require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0015226832require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0018227976require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0035230400require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.40821695408include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Mwanzo kwam lekker maffen | gonzobaby_V03
© 2010 Milan Mwanzo slapen

Mwanzo kwam lekker maffen

Hé lieve gasten .. Allereerst sorry dat ik zo lang nix van me heb laten horen. Ondanks dat het vakantie is, was het hier toch een beetje druk enzo …

De vakantie begon niet lekker qua weer, maar gelukkig kwam Mwanzo gisteren bij ons logeren! Mijn eerste logeerpartijtje op de HW35, ik had er een enorme zin in! We gingen Mwanzo rond 3uur ophalen bij Joyce, we hadden alle spulletjes van Mwanzo bij ons en konden op weg naar huis!

Thuis aangekomen hebben we meteen boven de tent van Mwanzo opengeklapt, Mwanzo had namelijk een klein tentje meegenomen omdat wij altijd heel graag in de tent zitten (nu eindelijk een echte tent, ipv die op de bank). In de tent hebben we met zijn 2en gezeten, terwijl deze maar voor 1 kindje is gemaakt ;-P We hebben lekker gerold in de tent totdat we moe waren en een verassingsbakkie in aantocht was!

We hebben de hele (regenachtige) donderdag binnen met de treinen gespeeld, totdat we met zijn 4en (Mamma was namelijk vrij!) pannekoeken gingen eten. Pappa had weer overheerlijke pannekoeken gemaakt die wij, samen met Mamma, natuurlijk zo ophadden.

In de tussentijd hadden mijn ouders besloten en beslist, dat Mwanzo en ik samen in het grote logeerbed mochten gaan slapen. Onze ‘crib’ was dus al helemaal opgemaakt en wel, we hoefden eigenlijk alleen maar in te stappen … Wij waren natuurlijk nog lekker beneden met de treinen en de auto’s aan het spelen. Toen het weer was afgelopen, na het RTL-journaal, moesten we met Pappa naar boven: het was tijd om te gaan slapen.

Mwanzo en ik hadden nog beide onze tanden goed gepoetst, onze pyama’s aangetrokken en hop in het grote bed! Nadat het licht uitging hebben we nog even gepraat .. althans .. Ik was aan het praten over Thomas en zijn treinen, maar ik geloof dat Mwanzo een beetje moe was en meteen wilde slapen?

“M!lan, als je niet stil bent ga ik wel bij Joyce slapen!”

De volgende ochtend hebben we lekker met Pappa ontbeten, want Mamma moest weer werken. We hebben nog van alles gedaan: met de treinen gespeeld, enneh met de auto’s,  de schietbaan voor auto’s, een tent gebouwd op de bank, getekend, geknutseld, gerend en gedanst … (best veel eigenlijk?!)

Om een uurtje of 4 hebben we Mwanzo weggebracht naar Joyce, we vonden het allemaal hartstikke leuk maar we waren ook wel heel erg moe geworden van al dat gespeel … Ik was zelfs een uurtje later nog op de bank in slaap gevallen, zo bekaf was ik ;-P (“moe maar voldaan” heet dat dan, geloof ik ..?)

Een logeerpartijtje op de HW35 is wel ff iets wat we vaker moeten gaan doen, ik vind het in ieder geval een heel erg leuk concept! Wie komt de volgende keer bij mij maffen ..?

P.S.: de pleister op Mwanzo’s hoofd was omdat hij tegen de tafel was geknald, maar gelukkig was het maar een klein schrammetje :-P

Plaats je Reactie