( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0006224928{main}( ).../index.php:0
20.0009225840require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0014226832require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0016227976require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0028230400require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.35361695408include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Naar Blijdorp, beessies kijken | gonzobaby_V03
© 2010 Milan blijdorp

Naar Blijdorp, beessies kijken

Yichaaaa, vandaag zijn we naar dierentuin Blijdorp geweest, .. lekker beessies kijken! Dat vind ik namelijk superleuk, vooral de aapjes, de giraffes, de pinguins en nog veel meer beesten horen bij mijn lievelingsbeesten.

Samen met Pappa en Mamma eerst met het trammetje en dan de trein, VETcool, naar Rotterdam .. waar ligt dat dan? Daar zijn we door het station gelopen naar de uitgang, ik ging lekker in de kar zitten en Pappa en Mamma duwden mij om de beurt naar de dierentuin, … spannend!

Toen we aankwamen bij de dierentuin hebben we eerst nog even wat gegeten en gedronken, want van dat reizen wordt je toch best wel een beetje hongerig en dorstig! En toen … beessies kijken! We hebben de olifanten, aapjes, zebra’s, kroko’s, giraffes, pinguins, vissen, vogels, en nog veel meer dieren gezien. Hier hebben ze ook zo’n grote tunnel door het water, zodat je de haaien, vissen en schilpadden goed kon bekijken!

Ik heb ook erg moeten lachen toen ik zag hoe giraffes ‘wijdbeens’ moeten staan om iets te pakken wat op de grond ligt, tsja een lange nek is dus niet altijd even handig. Ook enorm leuk was de ‘gesjeesde’ pinguin die elke keer uit het water sprong, leek net alsof hij echt dacht dat zijn vleugels ook in de lucht zouden werken?

Om 5 uur zijn we weer lekker naar huis gegaan, .. met de trein! Volgende maand ga ik weer naar de dierentuin, maar dan met mijn klasje!

Plaats je Reactie