( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004224928{main}( ).../index.php:0
20.0007225840require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0012226832require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0015227976require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0032230400require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.63781695408include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Daggie op stap met Cas | gonzobaby_V03
© 2010 Milan Cas&Milan

Daggie op stap met Cas

Afgelopen dinsdag t/m donderdag ben ik lekker met Mamma bij Opa & Oma G. geweest, kon Pappa tenminste ook eens hard doorwerken! Het was weer heel gezellig ..

Maar vandaag zijn we met zijn 3en naar Noordwijk gereden, we gingen op bezoek in het ‘vakantiehuisje’ van Pedro, Manon en Cas! Oh, die heb ik alweer een tijdje niet meer gezien en was dus ook weer superblij toen ik Cas weer zag. We gingen elkaar meteen omhelzen alsof we elkaar al 10 jaar niet meer hadden gezien!

Ja, Cas ken ik eigenlijk ook al het langst van iedereen, .. na mijn Pappa en Mamma natuurlijk! Eerst waren we even wat drinken en moesten ook ff bijkomen van de reis. Nou, hier zat je wel goed hoor, een mooie plek voor een ‘vakantiehuisje’, zeg maar gerust vakantieflat!

Toen zijn we richting het strand gegaan, Cas en ik hadden onze schepjes en emmertjes natuurlijk al lang in de aanslag! Eindelijk weer echte zand onder mijn laarzen, ik voelde me dan ook weer genoodzaakt om de grootste, diepste en coolste kuil te moeten gaan graven … En wel meteen!

Totdat Pappa mij vroeg of ik het misschien een stukje verderop zou willen doen omdat er anders misschien nog wel mensen in zouden kunnen vallen, .. het was stiekum wel nog het looppad waar ik mijn schep in wilde gaan ploegen!

Met onze Pappa’s en Mamma’s achterlatende op het terras, die vonden dat natuurlijk ook heel vervelend, ging ik samen met Cas richting de zee, om vervolgens op de juiste plek een gat naar China te graven. Uiteraard was het ons weer eens niet gelukt om geheel droog te blijven, zelfs nadat onze ouders ons hadden gewaarschuwd. Ja, wat is het toch altijd leuk en fijn op het strand!

Na de schommel en wat slokjes drinken zijn we naar het centrum van Noordwijk gelopen, de winkels waren nog allemaal open! Nadat we door de hoofdstraat waren gelopen zijn we lekker patat gaan eten met zijn allen, heerlijk! En omdat wij zo lief waren geweest (ja, héhé) hadden we nog echt ijs als toetje, yichaaa!

Moe en rozig kwamen weer we terug bij de flat waar we, na wat koffie en sap, in de auto stapten om weer naar huis te rijden. Maar man, wat was het vandaag leuk en gezellig! Eindelijk mijn grote vriend Cas weer gezien, dat vond ik wel cool want ik vind Cas superlief, hopelijk komt hij ook eens binnenkort bij mij slapen!

Over een maand is Cas jarig en ik ben alweer uitgenodigd om dat te komen vieren, nou Cas, … ben erbij vriend (voor de 5de keer)!

Plaats je Reactie