( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0007224928{main}( ).../index.php:0
20.0010225840require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0017226832require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0021227976require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0040230400require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.46671695408include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Mwanzo’s Verjaardag | gonzobaby_V03
© 2010 Milan mwanzo-verjaardag

Mwanzo’s Verjaardag

Opa en Oma CZ zijn hier al een hele week, het is dan ook supergezellig! Maar één ding had ik meteen met ze afgesproken, .. wat er ook gebeurd, zondag zit ik echt wel bij Mwanzo! Dan heeft Mwanzo zijn verjaardagspartijtje en dat wil en mag ik niet missen hoor!

Eindelijk was het zover, het berichtje op internet was al 3 weken geleden verstuurd, dus ik zat al 3 weken in spanning te wachten! De hele tijd maar aan Pappa en Mamma vragen hoeveel nachtjes het nog slapen was tot het feessie van mijn grote vriend Mwanzo! Eindelijk was het zover …

We mochten om 1 uur al langskomen, dus ik was met Pappa natuurlijk op tijd, .. ik wilde niets missen! We kwamen als eerste binnen bij Mwanzo, dus Mwanzo had iets meer tijd om mijn kadootjes uit te pakken en rustig te bekijken … hihi, dat werd een stuk moeilijker toen de rest van de party-piepeltjes ook binnen kwam (de rest van het kluppie: Merlijn en Noa). Mwanzo werd in 1 minuut bedolven met alle kadootjes .. Mwanzo had wel vetcolle dingen gekregen hoor!

Nadat iedereen binnen was en alle kadootjes waren uitgepakt zijn we met zijn allen naar het parkje achter school gegaan, piknik-kleedje en mandje mee en een emmer vol met balonnetjes gevuld met water? Wat was daar de bedoeling van ..? Al vrij snel had ik door wat daar de bedoeling van was, … jichaaa, pas op, daar komt een waterbommetje! Wat hebben wij gelachen zeg, alleen als ik dan eindelijk iemand raakte spatte mijn balonnetjes niet open!

Had zelfs Pappa op zijn broek gegooid, maar het waterbommetje viel gewoon op de grond en spatte niet eens open?! Toen pakte Pappa het ballonnetje en gooide deze tegen mijn rug … splets! Ja hoor, bij mij als enige gaat zo’n waterbommetje wel stuk! Gelukkig was het hartstikke warm buiten dus een beetje koel water over mijn rug vond ik helemaal niet vervelend! Was zelfs heel erg lachen en lekker nat, hihi.

Verder hebben we ook nog snoepjes gevangen in een bak gevuld met water, .. alleen moesten we dat doen met onze tanden! Hihi, dit was ook hartstikke leuk en best nog wel moeilijk! Mijn snoepzakje was zo zwaar dat deze meteen onderin zond en ik echt ff een natte neus moest scoren om het zakje snoep te pakken!

Uiteindelijk had ik ‘m, .. bleek het drop te zijn! Omdat ik dat niet zo lekker vind heb ik van Merlijn de helft van zijn snoeppies gehad, superlief natuurlijk. Toen heb ik een rolletje snoep gekregen ipv de drop, dus uiteraard heb ik deze weer gedeeld met Merlijn. Jaha, want dat doen echte vrienden!

Verder hebben we ook nog gevoetbald, getennist, renwedstrijden gehouden maar het allerbelangrijkste was eigenlijk wel dat ik met mijn 3 beste klasgenootjes lekker buiten aan het geiten was! Moe en voldaan ging ik weer met Pappa mee naar huis toen hij me kwam ophalen!

Mwanzo, ik wilde je eigenlijk nog heel graag bedanken dat ik erbij mocht zijn, ik vond het echt, echt, echt vetcool .. enneh, bedank natuurlijk ook je Mamma, want alles was superleuk en heel goed geregeld! Kan niet wachten tot volgend jaar ;-P

Plaats je Reactie