( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0005224928{main}( ).../index.php:0
20.0008225840require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0012226832require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0015227976require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0027230400require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.36681695408include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Een hele kale Klets | gonzobaby_V03
© 2010 Milan knippie-knippie

Een hele kale Klets

Vandaag is het weer de Wondere Wereld van de Woensdagmiddag! En vandaag, in plaats van mezelf te amuseren met mijn treinen, of naar buiten te gaan, of lekker eens te gaan tekenen, .. ben ik eens goed beetgepakt door Oma! Jaiks …!

Mijn Oma vond dat het weer eens tijd was om mij te knippen! Normaal doet Pappa dat, maar vandaag zou en moest Oma dat doen, waarschijnlijk vind ze me ‘langharig werkschuw volk’, hihi? Tsja, Oma is nog van vroeger: kort bij de oren en in de nek en bovenop iets langer!

Dus nadat ik mijn 2de ochtend had bij de nieuwe juf, juf Nathalie, werd ik opgehaald door Pappa om naar huis te gaan. Enneh, waarom 2de ochtend, .. moest ik dan gisteren niet 2 keer naar school? Jawel, maar omdat Pappa het lief had gevraagd aan de juf en omdat Oma niet elke dag hier is, vond juf Nathalie het helemaal goed dat ik met Oma en Mamma op stap mocht! De Boogaard weer ‘ns op zijn kop gezet en alle chocolade-verassings-eitjes opgeschranst bij de Hema, .. echt Hema!

Dus vol spanning zat ik op mijn trip-trap voor de buis met de DVD van Thomas erin, een vuilniszak over mijn kop met mijn armen eruit stekend (Pappa had er natuurlijk wel de juiste gaten in geknipt zodat mijn hoofd en armen wel door de vuilniszak pasten), dus ik was er geestelijk helemaal klaar voor. Eerst mocht Oma knippen, de bovenkant en de zijkant werd door Oma lekker kort geknipt … toen Pappa nog met het machientje en hop .. een ouderwets goeie kale klets!

Ach, het is misschien een beetje kort, maar ik heb dan tenminste niet zo’n erge ‘zweetkop’ als het buiten wat warmer is en ik weer als een kip zonder kop over de stoep of op het schoolpleintje rausch ;-P Tsja, een grote Nederlandse voetballer had het ook al eens gezegd: Elk nadeel hep zijn voordeur .. eeh, voordeel!

Morgen wordt het wel weer ff wennen hoor, voor het eerst weer eens 2 keer per dag naar school? Ach, school is leuk, dus zo erg is het eigenlijk niet! Nou, tot de volgende keer maar weer, … doewie! Kus & Knuffel, M!lan.

2 Reacties op “Een hele kale Klets”

 1. juf Sascha says:

  Ha Milan,

  Nou staat je goed hoor je nieuwe koep ;-)
  Maar waar is nu dat mooie weer, dat we van het weekend hadden.
  De zon moet zich maar snel weer laten zien, kunnen weer wat langer buiten spelen, met de karren. En misschien zelfs wel weer gezellig spelen bij tante ton!
  Vandaag had je weer een nieuw juf. ‘t is toch wat hé al die wisselingen! Gelukkig blijven je vriendjes wel. Da’s toch altijd wel gezellig! En buiten komen we elkaar altijd wel weer even tegen, of in het halletje bij de voordeur.

  Morgen nog een dagje en dan is het alweer weekend. Gaan jullie nog wel thee drinken morgenmiddag?? Wel de nieuwe juf even inseinen hoor, dat dat zo gezellig én lekker is (met dat koekje erbij).

  DOEWIE

  • gonzobaby says:

   Hé juf Sascha!

   Wat vind ik het leuk dat je nog steeds op mijn blog komt kijken, .. en al helemaal als je me complimentjes geeft over mijn ‘kale klets’ ;-P

   Heb ik net een korte koep aangemeten voor het mooie en warme weer, moet ik mijn winterjas weer van zolder halen, brrrr, wat is het koud aan mijn oren!

   Ach, ik verslijt geloof ik meer juffen tegenwoordig dan broeken, .. enneh ik heb ondertussen al behoorlijk wat gaten en scheuren in broeken gemaakt!

   Een aantal klasgenootjes weten ook ff allemaal niet meer zo waar ze aan toe zijn, geloof ik? Sommigen hebben niet eens meer zin om naar school te gaan, .. en dat is volgens mij ook niet helemaal de bedoeling, toch?

   Ik bedoel, verandering is goed, stilstand is achteruitgang enzo … maar je kan natuurlijk ook een beetje overdrijven! Het enige wat ik niet snap is dat ik een vetcoole en superlieve juf had, die ineens weg moest? 3 x raaien wie ik bedoel ;-P

   Maar natuurlijk wil ik mijn 2 nieuwe juffen ook een kans geven, .. maar ik mis de tekeningen aan de muur, ik mis het koekjesmonster, het bakkie leut op de vrijdagmiddag, .. ik mis jou!

   Gelukkig kom ik je nog wel vaak tegen op het schoolpleintje, dan moeten we ons ‘momentje’ maar ff pakken! Lieve, lieve, superlieve juf Sascha .. hopelijk tot morgen!

   Kus & Knuffel van M!, doewie!

Plaats je Reactie