( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0007225344{main}( ).../index.php:0
20.0010226256require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0015227248require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0018228392require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0031230816require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.31121696216include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Spelen bij Sophie | gonzobaby_V03
© 2010 Milan Spelen-bij-Sophie

Spelen bij Sophie

De nieuwe week is ondertussen alweer begonnen, het is weer maandag! Vandaag weer een leuke dag gehad: vanochtend natuurlijk wel eerst naar school, tsja, moet ook nog wel ff wat leren hé!

Vanochtend alleen maar weer leuke dingen op school gedaan, Mamma had me weer op de fiets naar school gebracht, dat doet Mamma altijd graag. Een leuke ochtend met een kringgesprek en ook nog buiten spelen. Daarna volgde weer de drukte van de dag .. op tijd 2 boterhammen opeten, een totaal nieuw treinrooster opstellen en uitvoeren, ff lekker wat drinken, ff het liefst alle auto’s uit mijn bak halen, spelen met wat dingetjes TIJDENS mijn eten … ach, heb het dan echt druk!

‘s Middags weer naar school! Na school kwam Pappa mij ophalen en natuurlijk sjeesde ik weer als een gek naar buiten om op de glijbaan te kunnen glijen! Toen Pappa naar buiten kwam stond hij vlak bij Sophie ..? En toen riep hij ook dat ik moest komen want Sophie had een vraag!

Sophie vroeg of ik bij haar wilde spelen .. daar moest ik niet echt lang over nadenken! Leuk! En dat was het ook .. samen met Sophie, haar zusje en Mamma met de auto naar hun huis. Potverdorie, dat is nog eens luxe, ik wil ook met de auto naar school, hihi! Maar dat was omdat Sophie wel iets verder woont dan ik en omdat ze dan elke ochtend en middag anders naar school zouden moeten rennen om op tijd te zijn.

Ik heb bij Sophie gespeeld boven, in haar kamer. Ze heeft een vet-coole legotrein en rails, helaas waren er niet zoveel rechte baandelen, dus de trein heeft vooral veel rondjes en bochten gereden, ook leuk. Ook zijn we heerlijk verwent met drinken en fruit, … en .. PopCorn! Dat had ik ooit wel eens gegeten, maar was vergeten hoe lekker het was! Zááálig!

Ook hebben we lekker in de (grote) tuin gespeeld. Ze delen de tuin samen met de buren, dus we konden lekker op een van de duw-karretjes van de Pappa van Sophie door de tuin sjezen, .. vet! Ja, dat mis ik wel thuis hoor, een tuin(tje) waar je ff flink in kan rondrennen .. ff mijn energie kwijt!

Tussen half5 en 5 uur kwam Pappa mij weer ophalen om naar huis te gaan, en uiteraard had ik helemaal geen zin! Ik vond het erg leuk bij Sophie, iedereen is daar super-aardig, cool! Dus ik hoop dat Sophie binnenkort eens bij komt spelen en daarna ik weer bij haar en zij weer bij mij en dan ga ik weer bij haar en zij weer … ik geloof dat ik een beetje blijf haken? Maar bedankt Sophie en de rest, vond het super-leuk!

Tot de volgende keer maar weer, doewie! Enneh, … vrouwen waarbij ik onopgemerkt uit hun bakkie kan eten vind ik de coolste ;-P (zie foto)

2 Reacties op “Spelen bij Sophie”

 1. sophie says:

  hey,

  ik vond het ook super gezellig dat je er was. ben wel nu al aan het slapen, maar mama mocht dit voor mij opschrijven. ik hoorde van mijn mama dat jou mama al “normaal” brood had gehaald, maar het verrassings bakje klinkt beter in mijn oortjes :p
  doei

  • gonzobaby says:

   Hé Sophie,

   Wat leuk dat je mamma nog ff een berichtje mocht schrijven van je! Ik vind berichtjes namelijk altijd leuk!

   Tsja, ik zit ff onder mijn dekbedje met de iPhone van Pappa terug te schrijven, eigenlijk moet ik nu ook al lang slapen, .. maar ja fanmail, hihi!

   Het is dan helemaal jouw dag, of je komt lekker ‘normaal’ brood bij me eten, gezellig op de lunch, .. óf we gaan voor het verassings-bakkie, .. ik weet zelf ook nooit wat erin zit, weet alleen wel dat het altijd én gezond én lekker is, met natuurlijk ook een verdwaald snoepje of een koekkie erbij.

   Onze ouders maken gewoon beinnenkort een afspraak en dan ga je met ons naar huis, okay! Ik zie je morgen weer, bedankt voor je berichtje … doewie!

Plaats je Reactie