( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0007225344{main}( ).../index.php:0
20.0011226256require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0018227248require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0021228392require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0037230816require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.37641696216include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Excursie Blijdorp | gonzobaby_V03
© 2010 Milan blijdorp-excursie

Excursie Blijdorp

Jaja, de titel zegt al alles hé! Maar toch wil ik nog wel ff vertellen dat ik gisteren bij Noa heb mogen spelen! Man, wat was dat lekker zeg .. De Mamma van Noa had een heerlijk zwembadje laten vollopen in de tuin! Heerlijk weer, lekker water, een coole tuin, fietsen en ballen genoeg aanwezig, lekker weer, lieve mensen … Een zeer korte opsomming van een vet-coole dag bij Noa!

Zo .. en dan nu over de excursie. Alle kindjes van mijn klas, dus ik ook, waren allemaal al wel redelijk in spanning de afgelopen week .. We gingen naar de dierentuin met zijn allen! Samen met de kinderen van de andere klas (1/2b en de nieuwe groep 2,5 van juf Sascha) gingen we om 09:00 met 2 bussen richting de dierentuin.

Ik zat gelukkig in het groepje dat werd geleid door de Mamma van Noa, dat vond ik wel leuk want die ken ik al heel goed, .. al weken! En nog beter was dat mijn grootste vrienden ook in dat groepje zaten: Noa, Mwanzo en Julian (Merlijn was ziek, anders zat hij ook bij ons!).

Het was een hartstikke mooie en warme dag, dus het zweet liep ons over de rug. Maar we hebben heel veel beessies (en nee, niet die van de AH) gezien: giraffen, kroks, vlinders (heel warm was het in de vlindertuin), vissen, etc., etc. Want natuurlijk ook vet-cool was, was de grote speeltuin die ze daar hebben! Enneh … ik durfde eindelijk helemaal naar boven in de toren te klimmen om daarna een van de 3 vette glijbanen af te kunnen roetschen, .. VET!

Ons bezoek aan de dierentuin heeft wel iets langer geduurd, de bus die ons moest komen ophalen om ons weer naar school te brengen had onderweg een ongelukje gehad! Daarom moest er een nieuwe bus worden gestuurd, de Mamma van Noa was wel nog zo slim om dan nog een paar beesten te gaan bekijken die we nog niet hadden gezien.

Moe, voldaan en verschrikkelijk warm stapten we om 16:45 uit de bussen, vlakbij school. Daar was Pappa me al aan het opwachten, samen met alle andere Pappa’s en Mamma’s. Thuis ben ik lekker op de bank gaan liggen om weer een beetje uitgerust te zijn voor het eten. Maar man, .. wat was het leuk! En bedankt Mamma van Noa voor je goede zorg, .. toppie!

Doewie, groetjes van M!lan.

Plaats je Reactie