( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0005225344{main}( ).../index.php:0
20.0007226256require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0012227248require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0015228392require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0027230816require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.29341696216include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Cas 5 Jaar! | gonzobaby_V03
© 2010 Milan verjaardag_Cas

Cas 5 Jaar!

Ja, vandaag was het dan zover, .. de verjaardag van Cas! Ach man, echt wel een week lang naar uitgeleefd, .. mijn grote vriend Cas is alweer 5 jaar geworden (eigenlijk nog moet worden, maar nu was het feesje!)  en ook dat ik mijn ijzeren thomas trein mee kon nemen om op de baan van Cas te kunnen rijden!

Vanmiddag na het middageten en nadat we dan alle spulletjes en kadootjes hadden gepakt zijn we net voor 2en de auto in gestapt naar Cas, Pedro en Manon. Helemaal vrolijk en met goede zin heb ik lekker naar buiten gegeken tijdens de rit, totdat … en ineens waren we bij Cas!

Nog een beetje suf na mijn slaapje in de auto zijn we naar het huis gelopen en zagen dat ze ons al zaten op te wachten buiten, aan een grote tafel met wel heel brede stoelen? We waren als eerste op het feessie aangekomen en konden dus onze kadootjes als eerste geven.

Omdat Pedro, Cas en Manon allemaal binnen 2 a 3 weken jarig zijn, hadden we voor allen iets moois meegenomen. Dat had Mamma weer goed geregeld, dat kan je wel aan Mamma overlaten! En toen kwamen steeds meer mensen en kinderen.

Toen zijn we naar binnen gegaan want het begon een beetje te regenen. Binnen heb ik (na lang zeuren) een stukje baan van Thomas kunnen opzetten, iedereen kreeg een stukje overheerlijke taart. Toen werd het gelukkig buiten ook beter weer. Ik stond meteen met Geert en Cas bij de schaal met spekkies en allemaal lekker ander spul. Nou, heb mijn buikje goed volgegeten ..

Maar nu niet allemaal denken dat ik alleen maar heb zitten snoepen ofzo .., samen met Pappa, Cas, Isis, Geert en Olivier (allemaal uitgenodigd) hebben we lekker gevoetbald bij Cas voor. Steeds meer kindjes hebben toen meegedaan, dus het was een vrolijke boel en iedereen was natuurlijk helemaal bekaf op het eind!

Helaas konden we het niet al te laat maken, want ik moet morgen natuurlijk weer naar school! Dus na iedereen gedag te hebben gezegd, de 3 feestvarkentjes te hebben bedankt zijn we weer met de auto naar huis gegaan. Pappa achter het stuur, Mamma als DJ de musica lekker aangedaan en moe maar voldaan naar huis cruizen .. Een topdag!

Plaats je Reactie