( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0006225344{main}( ).../index.php:0
20.0009226256require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0015227248require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0018228392require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0032230816require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.37551696216include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Spelen bij Sil | gonzobaby_V03
© 2010 Milan spelenbijSil

Spelen bij Sil

Een nieuwe week, een nieuwe maandag, tsja, zo gaan die dingen! Kan je je klokkie op gelijk zetten, .. alleen is het wel handig als je dan een beetje kan klokkijken, hihi.

Vanochtend was ik met Mamma naar school gegaan, lekker weer op de fiets! Heerlijk, hoef ik helemaal geen moeite te doen en als de bliksem zit ik op school. Op school hebben we weer een kringgesprekje gehad en lekker gegeten tussendoor. Natuurlijk hebben we nog meer dingen gedaan dan alleen het kringgesprekje .. maar ik heb weer een beetje last van kort termijn geheugen geloof ik, .. zo lek als een zeef!

Toen Pappa me ‘s ochtends kwam ophalen (Mamma moest vandaag nog even terug naar werk) was het eerste wat Sil en ik zeiden: “mag M!lan vanmiddag bij mij spelen?” Natuurlijk had Pappa zijn (standaard) antwoord al klaar: .. hebben jullie dat gevraagd aan de moeder van Sil? Toen bleef het even stil en wisten we ook gelijk wel gedeelte we nog waren vergeten te vragen/doen.

Na weer een hectische middagpauze thuis; 2 boterhammen eten, houten trein vol stoppen met bonkies, weer alle auto’s uit mijn bak halen omdat beneden toevallig net de auto ligt die ik nodig heb, de slippers van Pappa verstoppen (hihi) en ff swingen op een leuk deuntje uit de radio .. en nog veel meer, maar ook dat ben ik vergeten ;-P

‘s Middags na school kwam Pappa mij ophalen, de date om bij Sil te spelen werd in 3 voud op papier gezet, dus alles was geregeld … go, spelen bij Sil! Samen met de mamma van Sil zijn we naar hun huis gegaan, lekker een stukje gelopen. Daar heb ik o.a. met de hijskraan gespeeld en met Bob de Bouwer auto’s, heerlijk lang met klei gespeeld samen met Sil. Sil heeft namelijk een vet-coole klei-machine en daar kun je coole dingen mee doen, slierten maken of een grote dikke slang, allerlei vormpjes zodat je ook bijvoorbeeld een olifant kon maken.

Ik vind spelen met klei altijd erg leuk, mijn ouders vinden het niet elke keer leuk als ik aan het kleien ben, kunnen ze meestal weer stofzuigen. Maar lekker veel spekkies en zelfs 2 koekkies gekregen, dus ook mijn buikje was heel blij en tevreden!

Helaas kwam Pappa mij weer te vroeg ophalen, want ik vind het sowieso altijd te vroeg om naar huis te gaan .. ik wil stiekum altijd langer blijven! Maar dat kan helaas niet .. weet ik ook wel. Ook heb ik nog 2 ‘stapeldiertjes’ van Sil gekregen, die had hij dubbel (en ik nog niet, .. vet!). Oh ja, moet niet vergeten om mijn ‘dubbele’ stapeldiertjes mee te nemen deze week naar school, misschien heeft Sil die niet en dan hebben we elkaar maar weer mooi geholpen .. kunnen we alleen nog maar meer stapelen ;-P

Dat was ‘m weer, bedankt voor het spelen, ik vond het erg leuk. Sil komt maar eens binnenkort ook bij ons spelen. Groetjes en tot het volgende ‘avontuur’ …

Doewie, M!lan

Plaats je Reactie