( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0005225344{main}( ).../index.php:0
20.0008226256require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0015227248require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0018228392require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0033230816require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.38231696216include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Spelen bij Noa | gonzobaby_V03
© 2010 Milan spelenbijNoa

Spelen bij Noa

Zo, .. ff weer een paar verhaaltjes van mij voordat iedereen weer berichtjes gaat sturen ;-P Het is hier weer eens lekker druk geweest met van alles en nog wat. Tsja, tijd staat niet stil, dat is me al wel duidelijk geworden als 4 (bijna 5) jarige!

Vandaag op school weer lekker ‘s ochtends begonnen met het kringgesprek, daarna wat spelen in een van de hoekjes in de klas, eten en drinken en dan lekker buiten sjezen en doen, klimmen en glijden, rennen en soms vallen .. auw! Toen Pappa me ‘s ochtends kwam ophalen vroeg ik meteen weer aan hem of ik bij Noa kon gaan spelen?

Meestal is het antwoord dan eentonig …”heb je dat al aan de Mamma van Noa gevraagd?” Tsja, ik schijn dat toch een beetje te vergeten door mijn enthousiasme en alle afspraakjes die ik zo maak op een dag. Hmmm, draaf altijd een beetje door met dat soort dingen, ach, je bent jong en je wilt wat! (ja, ik ken mijn klassiekers!)

Maar ‘s middags, na weer een race tegen de klok en de boterhammen, werd ik opgehaald door de Mamma van Noa (ik mag al Laura zeggen, .. cool he!) en Luna. Meestal speren we dan weer als gekken over de stoep .. als kippen zonder kop, maar we stoppen wel altijd om te wachten voor het oversteken! Maar toch word er wel telkens iets over gezegd over het rennen …

Bij Noa was het weer (zoals altijd) vetcool, lekker in de tuin gezeten en gefietst en gevoetbald en man, .. heerlijk zo’n tuin! Doe mij er ook maar 2, kan ik alleen maar nog leiper doen! Ook werd ik weer in de watjes gelegd door de Mamma van Noa, lekker gegeten en gedronken, .. en zelfs ook een ijssie, helemaal top!

Ja, ik vind het maar wat gezellig bij Noa, altijd feest! Dat vind mijn Pappa ook geloof ik, want als hij me komt ophalen zit ‘ie net zo makkelijk nog een half uur lekker te beppen, hihi! Nou, hou er maar ff mee op, want ik moet nog een paar verhaaltjes gaan schrijven ..

Doewie, tot de volgende keer (en die is stiekum al sneller dan je denkt!) ;-P

Plaats je Reactie