( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0006225344{main}( ).../index.php:0
20.0010226256require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0015227248require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0017228392require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0034230816require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.30371696216include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Noa en Sophie hieroh | gonzobaby_V03
© 2010 Milan depimpvandeHW

Noa en Sophie hieroh

Vrijdag, .. de laatste dag van de (school)week alweer! Jaja, tijd vliegt als je jong bent en het naar je zin hebt, wel jammer! Maar dan is het goed dat ik weer zo’n bloggie heb zodat ik alles ff kan teruglezen en bekijken. Slim hé!

Maar het is vrijdagochtend 07.45,  ik weet dat ik me moet aankleden omdat beneden mijn koekjespap al klaar staat, maar ik weet ook al dat Sophie vandaag bij me komt spelen. Kijk .., dat zijn mooie vooruitzichten als je net op bent en eigenlijk nog een beetje wakker moet worden.

Waarom ik dat al weet … omdat Pappa tegen me gezegd heeft dat als ik NIET opschiet met aankleden, Sophie NIET komt spelen (had net mijn shirt ook al achterstevoren aangetrokken, .. wie maakt die dingen dan ook zo moeilijk ;-P). Ik moet tegenwoordig mezelf aankleden ‘s ochtends, .. nadeel van groter worden, absoluut!

Pappa dreigt al niet meer met “.. en als we te laat komen op school, dan ..”, want we komen namelijk eigenlijk standaard net 1 á 2 minuutjes te laat op school. Je weet wel, je ziet het schoolplein nog net niet en de bel gaat al af! Gelukkig hebben ze volgens mij iets met de bel gedaan, want we horen ‘m niet meer? En nee, dat is niet omdat we nóg later zijn tegenwoordig!

Maar op school was het leuk, lekker gespeeld weer met iedereen! Ja, en natuurlijk buiten ook weer aan het been van juf Sascha gehangen, samen met Noa. Ik heb nu ook 2 hele leuke juffen, en dat meen ik echt, maar zal altijd een speciale band hebben met juf Sascha. ‘s

Ochtends toen Pappa mij kwam ophalen vroeg hij ook nog aan Noa of ze bij ons wilde komen vanmiddag .. en wat denk je! Yep, .. vetcool! Dus zo gezegd, zo gedaan, Pappa kwam mij, Sophie en Noa ‘s middags ophalen van school! Cool man, 2 meisjes die spelen met treinen ook leuk vinden!

Thuis hebben we natuurlijk weer een overheerlijk verassings-bakkie gehad, helemaal gevuld met allemaal lekkere dingen. Sophie zat lekker aan d’r appel te eten toen ze de appel (met groene schil) zo hop, tussen haar tanden en lip stopte .. Noa en ik moesten keihard lachen om Sophie, want dat zag er wel heel erg grappig uit … GROENE TANDEN!

Je zal je niet verbazen, maar het duurde niet al te lang voordat we met zijn 3en op de bank zaten met groene tanden! En ja hoor, Pappa op het juiste moment zijn fotcamera in zijn handen om deze geweldige foto te nemen. We hebben er met zijn 3en hard om moeten lachen toen Pappa de foto’s aan ons liet zien.

Mijn grote McQueen en Doc auto’s zijn wel erg favoriet hoor, iedereen wil daar altijd me racen en dan er het liefst zo hard achteraan rennen. Wij dus ook, totdat Pappa een beetje gek werd van ons! We waren namelijk aan het gillen en aan het stampen en dat vind onze onderbuurvrouw niet zo leuk, dus Pappa had de auto’s afgepakt en toen vanaf dat moment hebben we heel lief zitten spelen met de treinen.

Ik heb ook nog een paar verhaaltjes ‘voorgelezen’ uit mijn boekjes aan Sophie en Noa, ja we hebben heerlijk rustig op de bank gezeten, gepraat en gelachen. Ik heb het wel reuze naar mijn zin hoor, zo ingeklemd door 2 hele leuke meisjes, .. nix mis mee! Ja, zo zie je maar weer, vroeger (een half jaar geleden) vond ik meisjes naar stom .. met hun prinsesjes-gedoe enzo. Maar deze 2 meisjes hebben zelfs thuis ook een trein of auto’s .., dus dat zit wel snor ;-P

Plaats je Reactie