( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0005225344{main}( ).../index.php:0
20.0008226256require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0014227248require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0018228392require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0035230816require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.31801696216include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Bij de Tante van Tante Ton | gonzobaby_V03
© 2010 Milan anderetanteton

Bij de Tante van Tante Ton

Hé hallo, tsja, het is allemaal een beetje druk hiero en voorlopig blijft dat zo …! Ik heb namelijk Pappa soms wel ff nodig voor het schrijven van een berichtje en Pappa lijkt de laatste tijd wel een kip zonder kop!

Maar een halve schoolweek is ondertussen alweer voorbij gegaan, 2 vingertjes in de neus ;-P Het is vandaag donderdag en Noa komt vanmiddag lekker bij mij spelen. Eigenlijk kon het niet omdat de Opa en Oma van Noa zouden langskomen, maar ik geloof dat Noa meer zin had om bij mij te spelen ;-P – Het is vandaag heerlijk warm, zou het dan toch nog een beetje zomer gaan worden?

Na het ophalen van school door Pappa mochten we thuis, na onze verassingsbak (ja, hehe!), zelf kiezen wat we wilden doen ergens buiten? Pappa zei dat we naar het schoolplein konden gaan of naar tante Ton, eigenlijk wilden we naar het schoolplein .. Maar toen zei Pappa dat er nog een leuke speeltuin was, waar het NIET zo druk is en je altijd kan doen wat je wilt en niet hoeft te wachten op andere kindjes!

Dat klonk ons natuurlijk als muziek in de oren, gewoon doen waar je zelf op dat moment zin in hebt en niet hoeven te wachten op anderen, .. vetcool! Dus heerlijk gespeeld met Noa in een oh zo rustige speeltuin, ik had ook geen andere kindjes nodig want ik had Noa al! We hebben op alle apparaten gezeten, op de 2 glijbanen, op de schommels, op de wip-wap-kip en nog meer dingen .. natuurlijk ook in de zandbak, … duuuh!

Toen de speeltuin dicht ging, gingen wij ook naar huis en hebben we nog Noa thuisgebracht. Een heerlijke dag buiten, samen met mijn grootste en beste vriendin! Wat wil je nog meer …

Plaats je Reactie