( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0006225344{main}( ).../index.php:0
20.0009226256require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0014227248require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0017228392require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0030230816require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.30071696216include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Pappa-dag in Drievliet | gonzobaby_V03
© 2010 Milan 3vliet

Pappa-dag in Drievliet

Jaja, ‘Pappa-dag’ is het vandaag! Eindelijk mag ik dan mijn kado aan mijn Pappa geven, … zoooooo lang aan gewerkt op school en zoooo lang geheim moeten houden! Nou, dat was niet makkelijk hoor, ik had het bijna al verklapt aan Pappa.

‘s Ochtends samen met Mamma eerst lekkere broodjes gesmeerd, en een lekker sappie ingeschonken en nog meer lekkere dingen! Samen met mijn kado op het dienblad en met Mamma (die het dienblad moest vasthouden) gingen we naar boven, de slaapkamer van Pappa en Mamma. Pappa heeft ons wel gehoord, want hij werd net wakker toen we de deur hadden opengemaakt.

Heerlijk hebben we met zijn 3en de kadootjes opengemaakt, ik had een mooie kaart gemaakt met een handafdruk van mij erop! Met de tekst “I Pappa”. En van Mamma had Pappa ook al een mooi kado … bofkont! Maar ‘s middags kwam er een kadootje voor ons allemaal .. Drievliet had alle Pappa uitgenodigd om gratis binnen te komen!

Gelukkig mochten wij van Pappa ook mee naar Drievliet, jippie! Dus zo gezegd, zo gedaan .. Na 3 uur Drievliet was alles aan het tollen voor mijn ogen, heb ik een reuze glijbaan met Mamma gezeten, op de traktors gereden, in de 2 verschillende treintjes (eentje reed zelfs boven de grond – monorailtje?), het reuzerad (wat zaten we hoog! Vond ik best eng, maar ik ben niet in paniek geraakt) en nog vele, vele, vele dingen meer! Was echt vetcool …

Dus ik kan eigenlijk al stiekum niet meer wachten tot het weer Pappa-dag is, ach, zo’n kadootje flans ik ook zo wel weer in elkaar .. maar dat gratis Drievliet verhaal vind ik wel vet-cool, heb ik namelijk tenminste ook nog wat aan ;-P

Doewie, ruik jullie later …

Plaats je Reactie