Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Woensdag, … gehaktdag! | gonzobaby_V03
© 2009 Milan tekenen-16122009

Woensdag, … gehaktdag!

Het is vandaag weer woensdag, de dag waarop de man met de grote zaag langskomt om de week doormidden te zagen! En …, een vrije middag!

Vanochtend hadden de ‘oudere’ leerlingen een musical weggegeven aan alle kinderen van de school. Was wel moeilijk hoor, stil zitten en luisteren, op zulke leuke deuntjes!

Ik heb vanochtend ook van een van mijn (leukere) klasgenootjes, Merlijn, een uitnodiging gehad om lekker naar een film te gaan kijken en om daarna patatjes te eten. Toen ik aan Pappa vroeg hoeveel nachtjes dat nog was, 23 december, bleef het akelig stil … totdat Pappa ineens zei,

Nou…. eh, dat zijn volgens mij nog veel nachies slapen!

Maar ik heb er nu al zin in, gezellig! Verder ga ik vandaag lekker doen waar ikzelf zin in heb, ik moet natuurlijk wel geestelijk uitrusten op mijn vrije dag, hihi! Ik heb lekker zitten tekenen, zie foto.

Strax nog een spelletje ‘mens erger je niet’ spelen met Pappa, dat hebben we namelijk afgesproken! Vertel me maar wat jullie allemaal doen op zo’n lekkere ‘slome’ woensdagmiddag..? Ben reuze benieuwd, .. doooei,

M!lan.

3 Reacties op “Woensdag, … gehaktdag!”

 1. Oma Rajtoral says:

  Hoi M!lan, zo te zien en te lezen, heb je leuke middag gehad. Tekenen, dat doe ik ook graag.
  Ik wilde je vanmiddag nog bellen maar moest even bij SuperOma langs om een kopje koffie met haar te drinken. Ze stuurt je een heleboel kusjes en is benieuwd wanneer je weer komt. Lang geleden dat ze een ijsje heeft gegeten met je. Toen je hier was geweest was het lekker smullen met jou tesamen. Bijna elke dag lekker ijsjes eten.

  Wat voor mooie muts heb je op, lijkt wel die van Robin Hood. Ben blij dat ik met je vandaag via je blog toch even kon kletsen en ik kijk uit naar de volgende mooie foto van je. Liefs, Oma en Opa.cz

 2. Oma Rajtoral says:

  Oh, bijna vergeten! Ik heb een boel kerstkoekjes gebakken, drie grote borden vol. En wat denk je, Opa heeft al één derde ervan opgegeten! Jammer dat je hier niet kan zijn, konden we samen koekjes maken en later opeten. Misschien volgend jaar. Groetjes ook aan je pa en ma.

  • gonzobaby says:

   He Omaaah,

   we moesten maar eens snel samen gaan tekenen, koekjes bakken, ijs eten, koffie drinken en daarna nog van de koekjes smikkelen! Als we dan niet misselijk worden, dan weet ik het niet meer, hihi!

   Ik eet nog wel elke avond, samen met Pappa, na ons avondeten een waterijsje. Het is jammer dat ik dit jaar de kerstkoekjes (weer) moet missen, volgende keer beter? Ach, heeft Opaaah ook tenminste meer te ‘snoepen’ nu!

   En ik heb een pet op mijn kop, een kroko-pet. Van Sinterklaas gekregen van school, pas maar op anders eet ik je op, hihi!

   Wens me morgen sterke, mijn 2de griepprik staat op het menu. Als ik net zo stoer ben als de vorige keer, dan krijg ik een kadoootje …

   Kus & Knuffel aan Opaaah en Soopah-Oma, doei,
   M!lan.

Plaats je Reactie