( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0005225344{main}( ).../index.php:0
20.0008226256require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0013227248require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0016228392require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0030230816require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.30311696216include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Alles is Wit, … Het Sneeuwt! | gonzobaby_V03
© 2009 Milan sneeuw

Alles is Wit, … Het Sneeuwt!

Vanochtend was het lekker wakker worden, zelf in de wetenschap dat de 2de griepprik vandaag ging gebeuren, … alles was buiten wit?! Joeppie, het sneeuwt …!

Oooh, … mag ik, eeeh, … ik wil een sneeuwpop maken!

De griepprik is goed gegaan, ik was weer een stoere grote vent, geen traantje, geen kik, helemaal nix! Tanden op elkaar en gaan met die banaan, … eeeh prik. Heb alleen weer dezelfde kleurplaat gekregen na afloop, jammer hoor!

Ik had met pappa afgesproken dat ik na mijn 2de prikje een trein mocht gaan uitzoeken! Uiteraard hou ik pappa dan aan zijn afspraak en zijn we met de bus naar Voorburg gegaan. We hadden ons ingesteld op het feit dat we Emily (stoomtrein) zouden gaan kopen en als ze die niet zouden hebben dan zou het Mavis (dieseltje) gaan worden.

Tot onze spijt waren ze beide niet aanwezig …, pas in het nieuwe jaar! Je kan je voorstellen dat ik niet voor de grap mezelf heb laten prikken, we moesten en zouden met een nieuwe trein thuis komen! Oliver is het nu dus geworden, maar nu heb ik tenminste wel alle groene stoomloco’s, joeppie!

Net mijn bammetjes op en hop, zo naar school! Ik mag Oliver meenemen om hem aan iedereen te laten zien, cool man! Pas op met de gladheid, ik ben ook net nog op mijn snuffert gegleden, doei ….

Kus & Knuffel, M!lan.

8 Reacties op “Alles is Wit, … Het Sneeuwt!”

 1. Oma Rajtoral says:

  Hoi M!, wat ben je een grote vent! Prik gehad en niet gehuild? Stoer joh! Dus het heeft bij jullie gesneeuwd? Bij ons ook en hoe! En koud is het hier, min 7 graden! Ik was net boodschappen doen en mijn neus is er bijna afgevroren!

  En je had Betsy eens moeten zien, zij was bijna dol geworden in de eerste sneeuw. Eerst moest ze natuurlijk even proeven hoe het smaakt en toen ging ze rondjes rennen in de tuin. Eén grote sneeuwbal was ze geworden! Je kon haar bijna niet meer zien, net een grote sneeuwstorm die door de tuin woedde.

  Ik vind je blog geweldig en dat brengt me op een idee. Wat zou je ervan vinden als ik al die verhaaltjes tezamen met je foto´s ga kopiëren en weer een boek van ga maken?? Dan kan je het straks, als je het kan, zelf lezen?

  We wachten met spanning op je volgende verhaal…Oma en Opa.cz

 2. gonzobaby says:

  He Omaaaah,

  min 7? Is dat echt koud, ik weet het niet? Hihi, ik moest wel erg lachen om je verhaaltje over Betsy, Betsy is net zo gek/leuk als Woezel en ze lijken ook nog een beetje op elkaar.

  Wat hoor ik nu, Omaaah? Je gaat toch geen copyright aantasten .., pas op hoor! En sowieso, deze blog blijft nog een tijdje bestaan dus kan ik tzt alles meerdere keren digitaal nalezen. Maak maar een boekkie met de foto’s uit mijn blog samen met die je soms van pappa krijgt, okay?

  Groetjes aan Opaaah, Soopah-Oma en de levende sneeuwbal, hihi! Kus & Knuffel, M!

 3. Helmi says:

  Hoi Milan,

  Wat een prachtige blog heb jij! Ik ben vooral verliefd op het lettertype dat je gebruikt. Misschien moet ik toch nog eens met je vader praten… (grapje hoor! anders wordt-ie boos!)

  Ik wens jou en je vader de mooiste witte kerstdagen die je je voor kunt stellen! Vergeet de sok van de kerstman niet aan de kerstboom te hangen, want het schijnt dat hij daar altijd kleine en lekkere cadeautjes in gooit…!

  Tot de volgende keer!
  Helmi

  • gonzobaby says:

   Hoi Helmi,

   Bedankt voor je berichtje en de mooie woorden over mijn site, ik zal het doorgeven aan pappa!

   Ik wens jou ook hele fijne en gezellige kerstdagen toe en het allerbeste voor het nieuwe jaar. Ik hoop dan ook dat ik je nog een paar keer aan onze eettafel mag begroeten, altijd gezellig!

   Doei Helmi, Kus & Knuffel,
   M!lan.

 4. Oma Rajtoral says:

  Ahoj Milánku, ik heb een foto van onze tuin gemaakt en per mail verzonden. Heb je al die afdrukken van Betsy´s poten onder de boom gezien? Ze had rondom de boom een dansje gemaakt want in de boom zaten twee grote duiven en Betsy dacht, wat een kat kan, kan ik ook ….

  Helaas maakte ze zoveel lawaai dat de duiven zijn weggevlogen. Opa heeft nu alle vogelhuisjes af om op te hangen en het voeren van de vogels kan dus beginnen. Dan wordt Betsy pas echt goed gek, al die fladderende vogeltjes boven haar neus.

  Grote kus en tot volgende keer. Omaaah.cz

  De tuin van Oma

 5. gonzobaby says:

  He Omaaah.cz,

  Hihi, die gekke Betsy! Wij zijn net terug uit Elst, een erg gezellig diner vanwege het 40-jarig huwelijk van Oma & Opa G. (hoera!). Iedereen was erbij, erg lekker gegeten en een vet-coole speelkamer voor kinderen.

  Maar daar zal ik morgen wel even iets meer over schrijven. Het is nu 22.00 uur en ik ben nu een beetje moe en ik ga zo slapen, heb ook al in de auto geslapen …

  Dus tot morgen en groetjes aan Opa, Betsy en de vogeltjes, ahoj …

 6. Ellen says:

  Hi Milan,
  Een geweldige website! Papa heeft wel zijn uiterste best gedaan, zeg!
  En je bent echt foto-geniek! Lekker he, die dikke pakken sneeuw! Wij zijn vanochtend uit Elst weggereden en bijna 3 uur over de terugtocht gedaan (normaal rijden wij dit in 1 uur en 45 minuten). Het was behoorlijk druk op de weg en dus oppassen geblazen!
  Nou ventje, ik ga ermee stoppen, want oom Harry heeft de koffie klaar met een stuk lekkere kerstbrood!
  Doei….tot de volgende keer!

 7. gonzobaby says:

  Hi (tante) Ellen,

  Vandaag zijn we met zijn 3-en lekker buiten in de sneeuw geweest, ik vind me het een partij leuk, hihi!

  Ik kan me dan ook voorstellen dat jullie er zo lang over hebben gedaan, met zo’n pak sneeuw op de wegen. Op de Haagweg is het nog nooooooooit zo rustig geweest (zelfs de trams rijden niet meer).

  Hoe is het nu met Ome Harry, voelt hij zich alweer ietsjes beter? Bedankt voor je reactie, tot de volgende keer …

  Doei, Kus & Knuffel, M!lan.

Plaats je Reactie