Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Keek op de Week #51/09 | gonzobaby_V03
© 2009 Milan sneeuwpop

Keek op de Week #51/09

Zo, en de kerfstvakantie is gisteren begonnen. Voor mij iets eerder dan de andere kindjes weliswaar, donderdagavond werd ik een beetje ‘warm’ van het prikje, ook deed mijn armpje waarin ze hadden geprikt heel veel pijn.

‘s Nachts werd ik huilend wakker en kwam pappa nog een half-uurtje bij me zitten en had me nog een snoep-pilletje gegeven zodat mijn pijn iets minder zou worden. Gelukkig viel ik snel daarna in slaap … Vrijdag ben ik thuis gebleven omdat ik me nog niet helemaal lekker voelde.

Maar het was ondanks het prikje een hele leuke week. Veel gespeeld op school, lekker sneeuwballen gegooid en had een boel dingetjes geknutseld.

Donderdagavond hebben we een gezellig kertdiner gehad op school. Iedereen had allemaal lekkere dingetjes gemaakt, zo ook mijn mamma (heerlijke raps met roomkaas en honing, hmmm). Helaas waren er al 3 moeders voor het diner, dus mocht mijn mamma er niet bijblijven.

Om 19.00 uur was het kerstdiner afgelopen en ben ik samen met mijn ouders en de ouders van Noa, Noa en Luna naar huis gegaan.

Plaats je Reactie