Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Merlijn’s Zomaar Feessie | gonzobaby_V03
© 2009 Milan Zomaar Feessie van Merlijn

Merlijn’s Zomaar Feessie

Vandaag was het Feessie van Merlijn en ter ere van ‘zomaar’, wel grappig om in de ‘wintaah’ te doen, hihi! Om 16.00 uur bracht pappa me bij Merlijn’s huis. Merlijn heeft trouwens hele leuke en lieve ouders …

We zouden naar een filmpje gaan kijken, maar door alle spanning en gezelligheid hebben we het maar 10 minuutjes volgehouden. Spelen met de auto’s, lekker chippies eten met chocola (goeie combi trouwens) en voor avondeten heerlijke patat met appelmoes en mayo. Wat een feestmaaltijd, daar mogen ze me altijd voor wakker maken, hihi!

Wie waren d’r? Eeh, .. natuurlijk Merlijn, Sil, Mwanzo, Sofie en Larissa (helaas was Mwanzo al naar huis toe en had ik mijn jas al aan toen de foto werd genomen).

Ook heb ik afgesproken dat als Merlijn zin en tijd heeft (jaja, valt niet mee om een kleuter te zijn, drukke agenda’s, zelfs in de vakanties!), dan komt hij in het nieuwe jaar maar eens snel bij mij met de treinen spelen. Want ik vind Merlijn een ‘goeie gozah’!

4 Reacties op “Merlijn’s Zomaar Feessie”

 1. Oma Rajtoral says:

  Ahoj Mílo, wat heb je een leuke tijd, zeg! Je gaat van het ene feestje naar het andere! En zo te zien, heb je er steeds nieuwe vriendjes bij. Maar waar is Roosje gebleven? Die leuke vriendin van je van vorig jaar? Ben je niet meer verliefd op haar?

  Ik heb ook nieuws te melden: In onze kamer staat de kerstboom! Ik weet niet hoe het bij jullie gaat, maar hier komt kindeke Jezus langs en brengt een kerstboom en cadeautjes voor brave kinderen. En ook voor de oudjes, hoor! Alleen wij moeten hem zelf versieren. En hij is prachtig geworden!! Al zeg ik het zelf, maar ik heb mijn best gedaan om de boom mooi te versieren.

  Vandaag ga ik superoma ophalen, want ze blijft tijdens de kerst bij ons. Jammer dat ze die mooie boom niet kan zien! Betsy vond het wel een beetje raar dat in onze kamer ineens een boom stond maar gelukkig is het geen mannetje dus zijn achterpootje ging niet omhoog…

  Ik wens jullie vanavond een hele prettige “Gulle avond – Štědrý večer”, want ik weet dat je pappa de Tsjechische traditie eert wat dit betreft. Laat me weten of je nog meer cadeau´s hebt gehad, wat zou kunnen betekenen dat je weer “braaf” bent geweest.

  Groetjes en veel liefs van je Opa en Oma.cz

  • gonzobaby says:

   Hi Oma.cz,

   Jaja, ben een echte party-crusher aan het worden, ach, ben ook zo populair, … hihi! Enneh, de liefde voor Roos.., die is een beetje over, geloof ik?

   Wij hebben al een week ons boompie staan in de huiskamer, het is weer een knusse kleine boom geworden.En mamma heeft ‘m bij ons versiert en weer mooi zoals vorig jaar (en het jaar daarvoor en ….).

   Stuur anders maar een foto van jullie boom per meel, kan ik ‘m ook zien. Groetjes aan Soopah-Oma en Opaaah, jammer dat wij er niet bij kunnen zijn, ik zal jullie missen!

   Enneh, wat zeg je nu … nog meer kadooootjes? En ik vond het allemaal al zo spannend …, man, ik kan niet meer wachten!

   Ciao Oma, Opa en Soopah-Oma.cz, veel plezier en kadootjes vanavond en zing ook maar voor mij een mooi liedje, okay?

 2. Oma Rajtoral says:

  Zo Mi, onze kerstboom moet al per mail bij je binnen zijn. Vind je hem ook leuk?
  Nog zonder cadeautjes d’r onder natuurlijk want dat komt vanavond pas. Bovendien Opa heeft een nieuwe auto als cadeau gekregen en die past niet onder de boom. Alhoewel… auto binnen…wij naar buiten.

  Ga je morgen de kerst met je Opa en Oma Gartz vieren? Doe ze maar de groeten. En na je kerstvakantie hopen we nog meer van je te horen. Heleboel kusjes van Opa en Oma.cz

  • gonzobaby says:

   Een hele mooie grote boom hebben jullie, vetcool! Onze kadootjes liggen er al wel en ik mag alleen maar kijken, .. om gek van te worden!

   Een nieuwe echte auto past inderdaad zelfs niet onder jullie grote boom, hihi! Morgen gaan we naar Elst, naar Opa en Oma Gartz, dan zijn Borris en Jikke er ook. … Weer kadooojes?

   Ik hoop vanavond of morgen nog een stukje te schrijven over de kerstviering op de HW, met mijn pappa en mamma. Groetjes en nog meer kusjes terug, ahoj …

   M!lan

Plaats je Reactie