( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0006225344{main}( ).../index.php:0
20.0009226256require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0014227248require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0017228392require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0030230816require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.36581696216include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Kerstmis 2009 op de HW35 | gonzobaby_V03
© 2009 Milan kerstmis_2009 (HW)

Kerstmis 2009 op de HW35

Eindelijk was het dan zover, na al die nachies slapen en wachten … de Kerstman is gekomen! Vanochtend had hij alle kadootjes al onder de boom gedaan, dus dat was één grote verassing toen ik ‘s ochtend beneden kwam!

He pappa, kijk nou eens … kadootjes! Gaan we ze al uitpakken ..?

Helaas moest ik nog wel een hele dag wachten, jawel, een hele dag .. nou en da’s knap moeilijk hoor! Ze liggen er voor het oprapen, je kunt zo de pakjes pakken, openscheuren en alvast kijken, waarom dan wachten …?! Het is gewoon ‘kleutertje-pesten’, … nee, eerst het avondeten opeten, daarna liedjes zingen en dan … eindelijk!

Ooooh, maar wat heb ik weer veel gehad, jichaaa! Ik heb een Thomas de Trein kleur-knip-plak-set gekregen,  Thomas de Trein Doucheschuim en … nog Salty de Diesellocomotief, de Sodor Melk-wagons en als laatste de soopah-vet-coole rijdende kraan met extra goederenwagon …

Mamma had ook nog onwijs lekker gekookt en ik heb gesmuld, dus alweer feest! Dank je wel, Kerstman en tot volgend jaar!

6 Reacties op “Kerstmis 2009 op de HW35”

 1. Oma Rajtoral says:

  wow, wow… ik ben sprakeloos, weer zo veel cadeau´s!!!
  Hoe doe je dat???

 2. gonzobaby says:

  Hi Omaah & Opaah.cz,

  Ho, ho, ho! Tsja, gewoon net zo hard zeuren, op de grond liggen en krijsen, … moet je ook eens proberen, hihi! Nee hoor, ik ben best lief geweest en heb goed geluisterd van het jaar en dan krijg je een boel kadoootjes van de Kerstman.

  En, was de kerstman nog een beetje lief voor jullie? Heeft Soopah-Oma nog mooi gezongen? Wij waren snel klaar, … ooooh, denneboom, … eeeh, hoe moet ‘ie verder? Iets met takke?

  Enneh, hebben jullie ook net zo lekker gegeten zoals wij, mamma heeft echt haar best gedaan, … toppie mamma, Smukkelen & Smillen, hihi!

  Morgen naar Elst, … zin in. Lekker met Borris en Jikke spelen, neem mijn nieuwe treintjes mee, ff sjowen! En misschien weer kadootjes, want ik heb gehoord dat de Kerstman ook in Elst is langsgeweest? Spannend hoor …

  Doewie en een extra kus voor Soopah Oma, tijdens het eten van mijn ijsje moest ik nog even aan haar denken. Ahoj, M!.

 3. Oma Rajtoral says:

  Helaas MI, ik heb het echt nog uitgeprobeerd, dat krijsen, op de grond liggen enz. HET WERKT NIET!!!!!
  Enige wat ik er aan heb overhouden was een bult op mijn voorhoofd.

  Na al dat gedoe, kreeg ik te horen dat de Kerstman al lang weg was, de techniek verkeerd is en cadeau´s alleen en uitsluitend aan lieve mensen en kinderen uitgedeeld worden. Zodoende, je moet dus echt braaf zijn om iets te krijgen.

  Ah ja, ik heb heel volgend jaar om het goed te maken! En bedankt voor de bofkontprijs, al die leuke foto´s van je! Oma

  • gonzobaby says:

   Nee …? Werkt niet? Hmmm, dan zit er nix anders op dan héééél lief zijn volgend jaar. Enneh, de bedoeling is niet dat je gaat ‘head-bangen’ tegen de grond, Oma.

   Jaja, de bofkontprijs! Als je veel reacties achterlaat, dan krijg je extra foto’s, zo simpel is het! “Voor wat hoort wat”

   Fijne 1ste kerstdag, misschien ff skypen morgen? Groetjes ook aan Opa & Soopah-Oma!

 4. Oma Rajtoral says:

  Dat skypen zal wel leuk zijn!

  En nog leuker als je Opa Max vraagt om een mooie foto van jullie drieën weer te maken.
  De laatste foto samen met je moe en pa hebben we van Pasen twee jaar geleden. En je staat zo prachtig bij ons thuis op de kast!

  Hopelijk lukt het jullie om er tijd voor vrij te maken met al dat spelen met je nicht en neef. Prettige en veilige reis en ik zal dat het leuk vinden als je me laat weten dat je weer terug thuis bent. Liefs van ons allen. Oma.cz

 5. gonzobaby says:

  Hé Oma.cz,

  het was allemaal heel druk hier, morgen misschien nog skypen? Heel veel zitten spelen, veel kadoootjes gehad! Een grote piratenboot van Playmobil, klei, een kiepbrug voor mijn Thomas treinen, tekenboekje, ach, en nog meer. Het is weer zoveel dat ik het niet allemaal kan onthouden?

  Foto wordt moeilijk, morgenmiddag weer naar huis. Ik laat je wel weten wanneer we thuis aankomen, okay?

  Doei, kusjes van M! (en pappa en mamma)

Plaats je Reactie