Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Keek op de Week #52/09 | gonzobaby_V03
© 2009 Milan oudekoeienuitdesloot

Keek op de Week #52/09

De eerste week van de vakantie is voorbij, … woooow, wat een week! Heb super veel kadoootjes gehad en ik ben met allemaal even blij! Mijn treinen-verzameling is flink groter geworden, … zo ook mijn buik, hihi! Alleen maar lekker dingetjes gegeten, Smukkelen & Smillen!

Gisteren zijn we naar Elst gereden, naar Opa & Oma G., we hebben er weer heerlijk gegeten. Vandaag zijn Borris en Jikke ook bij Opa en Oma G. aangekomen dus we hebben met Borris alweer een grote treinbaan gemaakt. Borris had lekker veel rails meegenomen en ik nog wat extra treinen dus de treinen kunnen lekker doorrijden.

Straxies gaan we hier ook nog kadootjes uitpakken, jippie. Daarna gourmetten zoals iedereen in NL, dus Smukkelen & Smillen als vooruitzicht, das nog eens toekomstsperspektief.

Maar hierover morgen meer, dus blijf m’n blog bezoeken, er komt nog zat aan! Doewie …

Plaats je Reactie