Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Keek op de Week #01/10 | gonzobaby_V03
© 2010 Milan ff lekker loungen

Keek op de Week #01/10

Hallo lieve vriendjes en vriendinnetjes van me ..! Wat een week, hé! Vorige zondag, nog net in de vakantie, zijn we lekker met zijn 3en wezen sjoppen in de grote stad van Den Haag en dus een stukkie in de tram. Lekker een appelsapje en een hamkaas-broodje in de Hema gegeten, … echt Hema!

Afgelopen maandag dus weer naar school, poeh poeh … Het was gewoon nog donker toen ik wakker werd, bah! Maar in de loop van de week was ik wel weer een beetje gewend aan het vroege opstaan. Heb deze week ook leuke reacties gekregen op mijn berichtjes: een reactie van Flappie en Spiderman, Oma.cz (mijn ‘grouppie‘), .. enneh, eentje van Juf Sascha!

En ook is mijn beste vriendinnetje, Noa, komen spelen bij mij! Och man, je moet eens weten hoe leuk ik dat vond, kon ik eindelijk een beetje indruk maken op die stoere meid, hehe! (zie berichtje)

Nu lig ik lekker te ‘loungen’ op de bank, ff teevee kijken en relaxen, het is buiten te koud en het regent een beetje. Strax maar een ‘verassingkje’ vragen aan Pappa, krijg ik een bakkie vol met allemaal lekkere dingetjes: rozijntjes, pepernootjes, mandarijntjes en soms ook nog appel! Hmmm, lekkah!

Heb ook nog een aanradertje voor jullie, op dit soort ‘luie’ dagen, ik heb het deze week ook al meerdere keren gedaan: het gonzospel! Waanzinnig lachen man, beetje gonzo schieten uit een kanon, … en hop, zo in bad! En dan die geluiden erbij, elke keer als tie word weggeschoten .. ik moet elke keer weer hard schateren hoor, erug leuk!

Doewie, tot de volgende Keek,

Kus & Knuffel, Milan.

2 Reacties op “Keek op de Week #01/10”

 1. Oma Rajtoral says:

  Ahoj Milánku, zo één week is alweer voorbij! Wat gaat dat hard, hé?

  Wat ben ik jaloers op je! Lekker op je bank liggen niksen! Terwijl wij de hele dag erg hard hebben gewerkt! Weer een groot wit cadeau van “boven” gehad, de sneeuw ligt nu echt overal. Overal liggen al grote hopen sneeuw en het valt en valt maar! (zie foto) We lopen nu met Opa als twee apen met hele lange armen, van de spierpijn van het sneeuwvrij maken van de paden.

  Dus ga ik nu ook misschien even dat spel van gonzo proberen, eventjes mijn hoofd in plaats van armen gebruiken. Alhoewel, ik heb het voordien al een paar keer gespeeld en een paar keer op de grond geëindigd in plaats van in bad. En met flinke smak. (Joj, dat zal ook weer erg veel pijn doen!) En boos werd ik! Het wilde steeds niet lukken. En dat noem je relaxen???

  Ik wens je weer een hele bijzondere week toe en tot het volgend berichtje, …oma.cz
  Sneeuw bij Oma en Opa.cz

  • gonzobaby says:

   So, da’s veel sneeuw! Lekker sneeuwpoppen maken, man! Hier ligt heel weinig sneeuw, dus ik ben jaloers op jouw, Oma!

   Wij gaan nu lekker eten, doewie … en groetjes ook aan Opaaah!

Plaats je Reactie