Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Keek op de Week #02/10 | gonzobaby_V03
© 2010 Milan oudekoeienuitdesloot

Keek op de Week #02/10

Een heerlijk weekkie, zou ik zo denken. Maandagochtend was het nog lekker koud toen ik met mamma naar school moest, kon je nog lekker glijden op straat. Ik ben van de week nog wel een paar keer op mijn snuffer gegleden, gelukkig kon ik er wel zelf nog om lachen.

Dinsdag was een superleuke dag, we mochten op de vijver in het parkje achter school schaatsen. Mits je natuurlijk schaatsen had, gelukkig hadden er meer geen schaatsen dus was ik niet de enige die op het ijs ‘liep’. Hieronder nog een aantal foto’s van het ijsfestijn.

Dinsdag kwam Sophie lunzen, dus dat was hartstikke gezellig. Woensdag hadden we een ‘studiedag’, dus samen met pappa de eerste hoofdstuk van Timoshenko (‘Engineering Mechanics’ ) doorgenomen en alle rekenvoorbeelden gemaakt.

Donderdag had ik een tekening voor juf Sacha gemaakt. ‘s Middags na schooltijd was het heerlijk weer buiten. Dus hebben we samen met pappa nog een stukkie gelopen, broodje kip gehaald bij onze ‘vrienden’ (de Turkse Bakker in het dorp). Ook heb ik nog een sneeuwpop gemaakt op school van klei en daarna geverfd. Vrijdag heb ik ook nog wat geklust, maar ik onthoud het nog allemaal niet zo goed …?

3 Reacties op “Keek op de Week #02/10”

 1. juf Sascha says:

  Hoi Milan,

  Weer een week voorbij. Wat was ‘t schaatsen leuk hè! Ook al had je dan geen schaatsen, dat maakte helemaal niets uit, je kon toch wel glijden op het ijs. Ik heb nog een leuke foto waar papa op staat, heb geprobeerd die hier te plaatsen maar dat is niet gelukt, misschien staat hij wel op de website van school http://www.obs-nicolaasbeets.nl

  Ik vond je tekening helemaal leuk! Je bent thuis veel aan het tekenen en knutselen heb ik gezien, nou dat kan ik wel merken op school. Wat kan je nu goed knippen zeg!! Want naast de sneeuwpop verven ben je ook begonnen aan de schaats en die heb je helemaal zelf uitgeknipt.
  Morgen weer naar school, dan ben ik er niet. Ik moet een heleboel studeren. Ik ben natuurlijk veel liever bij jullie in de klas, maar ja anders haal ik mijn diploma niet. Dinsdag is juf Rita er en woensdag ben ik er weer.
  Doei, doei

  • gonzobaby says:

   Hoi Juf Sascha,

   Het schaatsen op schoenen is in ieder geval superleuk, lekker potje glijden! Oh ja, … pappa op het internet? Nou dan moeten we zo gaan kijken, hé!

   Tekenen, knutselen en knippen vind ik hartstikke leuk, ik ben blij dat jij dat ook merkt. Want ik kon eerst nog niet zo goed knippen, toch, maar door veel oefenen kom je er wel, hihi!

   Tegenwoordig ben ik helemaal van de Pritt, zo heb ik thuis al een paar kunstwerkjes gemaakt!…. Oh ja, dat was het! Een schaats heb ik vrijdag uitgeknipt, … nou weet ik het weer!

   He, wat jammer dat je er morgen niet bent! Huiswerk is maar wat saahaai! Maar je wordt er wel slim van zeggen mijn pappa en mamma, … maar dat was jij toch al!

   Bedankt voor je berichtje, vind dat echt vetcool, … tot woensdag lieve juf Sascha! Zo, en nu slapen … Doewie, Kus & Knuffel, Milan.

 2. Pappa says:

  Hoi (juf) Sascha,

  Milan op bed gedaan en in spanning naar de link in je reactie. Maar helaas bestaat het adres wat je hebt opgegeven niet? Wel een andere Nicolaas Beets school en ook de site van het Prisma

  Maar eerst hard studeren voor je diplome, ik hoor het nog wel eens van je, fijne avond! Ciao …

  P.S.: bedankt voor je reactie, vind M! altijd superleuk!

Plaats je Reactie