Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Keek op de Week #03/10 | gonzobaby_V03
© 2010 Milan helemaal in mijn element ..

Keek op de Week #03/10

Een beetje later dan gewoonlijk, … maar hier istie dan toch, de Keek op de Week nr.3

Het was weer een leuke week, lekker druk en leuk! Maandag een nieuwe juf, was leuk want we kregen smilie-stickers. Dinsdag was juf Rita er weer, dus lekker veel liedjes zingen. Woensdag was het ‘Vreemde Beest’-dagje, zie vorig bericht.

Afgelopen woensdag ook met Pappa naar Hollands Spoor geweest, om lekker op het perron treinen te kijken. Het was prachtig weer en ik heb lekker zitten zwaaien toen de treinen het station binnen kwamen rijden, er waren zelfs 2 treinen die naar me toeterden, dat was echt vetcool!

Donderdag weer lekker naar school: lekker tekenen, buiten spelen, de letter ‘j’ hebben we ook geleerd (daar begint de naam van Pappa mee!). Ja, ik vind letters en cijfers echt heel cool en wil ze allemaal leren kennen!

Afgelopen vrijdag was het natuurlijk helemaal te wow! Noa én Merlijn kwamen lekker bij mij spelen, dat vond ik natuurlijk heel gezellig en ben dan ook ontzettend trots dat Noa hier alleen (zonder mamma of pappa) durfde te komen spelen. De feestdag werd heerlijk afgesloten met lekkere pannenkoeken, zo snel heb ik nog nooit gegeten, … en volgens mij Noa ook niet, hihi!

Dat was ‘m weer, moet nu weer sprinten naar school met Mamma! Doewie, Milan.

Plaats je Reactie