Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Keek op de Week #04-10 | gonzobaby_V03
© 2010 Milan 04-10 Keek op de Week

Keek op de Week #04-10

Zo en weer een week voorbij, de laatste week van de maand. Afgelopen maandag had ik weer les van de nieuwe juffrouw en nu weet ik tenminste ook haar naam, juf Silvie.

Ik heb weer veel gedaan op school, lekker gegymt, lekker gezongen, lekker getekend (er zijn 2 tekeningen van mij opgeplakt in de gang op onze school, helaas heeft mijn schaats wel plaats moeten maken voor de nieuwe tekeningen). Ook ben ik steeds meer letters aan het leren, ik kan nu ook al heel goed de letter ‘K’ schrijven.

Woensdagmiddag ben ik lekker thuis gebleven, het was dan ook niet echt soopah lekker weer, dus een beetje voor de buis gehangen en tekenfilmpjes gekeken. Ik heb ook van juf Sascha nog een paar kortingskaartjes gekregen voor de trein, dus daar moet ik wel snel gebruik van maken anders zijn ze op.

Vorige week donderdag was Noa weer hier aan het spelen, zoals ik al in een het vorige berichtje had geschreven. Ik ben zo blij dat ze niet meer ‘bang’ is om langs te komen.

Helaas voel ik me v/a afgelopen vrijdag een beetje raar, ik kan om nix verdrietig worden, slaap ietsjes slechter … Ik snap het niet, want ook als mijn pappa of mamma vragen waarom ik dan huil, dan weet ik het vaak gewoon niet? Ach, komt ook wel weer goed, .. toch?

2 Reacties op “Keek op de Week #04-10”

 1. Oma Rajtoral says:

  Ahoj Milánku,
  misschien heb je je al afgevraagd waar is die trouwe fanmail van je is gebleven? Lang geen reactie op je heerlijke verhalen geschreven! Maar ik lees ze wel!

  Oma was beetje “afwezig” vanwege de pilletjes die ze moest slikken. Liever gezegd: behoorlijk suf. Maar nu ben ik weer bijna de oude dus wat doe ik als eerst, .. goed geraden, een berichtje naar je schrijven!

  Ik was helemaal weg van je trein-verhaal en de foto´s van het station; ben je van plan later een machinist te worden? Ga je dan ook naar kijkende kinderen zwaaien?

  En hoe is je nieuwe juf Silvie, blijft ze bij jullie voorgoed of komt de “oude” juf weer terug?
  En dan Noa, wat een heerlijke meid is dat! Kan niet wachten als je me gaat vertellen over het feest vanmiddag bij haar!

  O ja, niet te vergeten, we wachten nog steeds op de beloofde tekening van je. Ik heb je ook een foto en een kleurplaatje van Betsy gestuurd, maar daarover hoor ik niets van je. Ik ben zeer benieuwd over welke nieuwe belevenissen je nu weer gaat schrijven ..?

  Grote kus van je Opa en Oma.cz

 2. gonzobaby says:

  Hé Oma & Opa.cz,

  Pappa had me al verteld dat je een beetje pijn had en dat je naar een dokter moest voor wat pilletjes. Een beetje auw aan je tandjes hé, komen ze dan alweer door ….?! Ik dacht het bij 1 keer te gaan houden, dat gedoe met die tanden die maar willen doorkomen!

  Maar goed om te horen dat je me toch volgt, ‘big Oma’ is watching me, hihi. Maar …ik wil inderdaad héél graag machinist worden en als dat niet lukt, koop ik gewoon het hele station op, hihi. En alle lieve mensen die aardig doen tegen elkaar, mogen dan gratis in de grote party-trein met mij meerijden, … toet-toet, daar komt de party-piepeltjes!

  Over party-piepel gesproken, het was een erg leuk feest vandaag! Noa is cool, lief, aardig en heeft énorm veel vetcoole Hotwheels (mocht er vandaag eentje van d’r lenen). Als pappa foto’s krijgt van het feestje zal hij deze op gonzobaby.nl zetten, dus nog even geduld.

  Kleurplaat heb ik gezien, maar de laatste tijd teken ik vooral letters en cijfers. Dus als jullie een mooie typo-dinges tekening willen, dan wil ik deze wel opsturen hoor!

  Hé Oma, niet teveel pilletjes eten, daar kan je misschien ineens spontaan van gaan vliegen of een ei leggen ..?! Groetjes aan Opaaaaaaah, Soopah-Oma en Betsy!

  Doewie, natte kus en droge knuffel, M!lan.

  P.S>: juf Silvie is een inval-juf, ik heb gelukkig mijn ‘oude’-jonge juf Sacha nog steeds!

Plaats je Reactie