( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0006225344{main}( ).../index.php:0
20.0008226256require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0014227248require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0016228392require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0031230816require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.68201696216include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Óf ik op mijn kop ben gevallen? | gonzobaby_V03
© 2010 Milan oorlogswond

Óf ik op mijn kop ben gevallen?

Hmmm .. helaas wel! Het ochtendprogramma van school was nog maar net afgelopen, ondertussen ook al afscheid genomen van Noa om te gaan eten thuis ..

Het laatste stukkie naar huis lekker met Pappa zitten geiten en dollen, totdat we bij de voordeur kwamen .. voordat ik wist wat er was gebeurd, was ik achterover gevallen op mijn billen en was met mijn hoofd hard tegen de voordeur geknald (op het hoekje van het klepje van onze brievenbus). Na een harde doffe dreun en wat stofdeeltjes die van de gevel vielen, had ik ineens een enorme pijn aan mijn achterhoofd! Wéééééééh, boehoehoe!

Toen Pappa ging kijken stroomde het bloed er al heel snel uit, .. en flink wat bloed ook! Vliegensvlug had Pappa me op het aanrecht gezet en zat er ineens een ijskoud nat washandje op me hoofd, .. volgens mij zijn we over de trap gevlogen, zo snel! Na een tijdje hield het bloeden net zo snel op als dat het was begonnen, .. tijd om de dokter te bellen! Zo gezegd, zo gedaan …

We hadden een afspraak net voor half3, dus had Pappa school afgebeld .. Wel jammer, want daar had ik wel zin in. De lieve dokterin (mevrouw de dokter) had al snel gezien dat we moesten gaan lijmen!  Joeppie, alsnog een knutselmiddag, .. ondanks het gemis van school!! Alleen …, lijmen met wat, ik zag nergens papier of andere knutselspulletjes?

Al snel had ik door dat ze mijn snee op mijn hoofd gingen lijmen ..? Snapte er niet veel van op dat moment, maar Pappa zie dat dat helemaal goed was en natuurlijk ook enorm stoer! Ik weet alleen nog steeds niet wat ze op mijn achterhoofd hebben geplakt, ik hoop een sticker van McQueen, .. of een Hotwheel, .. of een Monstertruuuk?!

Gelukkig gaat het nu weer goed met me, maar het was wel heel erg schrikken hoor! Nou, doewie! Kus & Knuffel, M!

12 Reacties op “Óf ik op mijn kop ben gevallen?”

 1. noa says:

  Hai Milan.

  Ik vind het toch wel een beetje eng eruit zien je wond op je hoofd.
  Ik hoop dat het allemaal weer goed gaat met je en dat je niet zoveel pijjjjjjjjjjjjjjn meer zal hebben.Ik heb je wel gemist hoor vanmiddag op school.En morgen zijn we ook al de hele dag vrij,dan zie ik je maandag pas weer.Ik heb mama geholpen met dit stukje schrijven,dan zei mama welke letter ik in moest tikken.GOED HE.Milan heel veel sterkte en een dikke knuffel van ons allemaal.

  NOA XXXXXXXXXXXXXXXXXX

 2. gonzobaby says:

  Hé Noa,

  Dank je voor je berichtje, vind ik echt vetcool! Tsja, gelukkig kan ik de wond niet zo goed zien, maar echt fijn ziet het er niet uit.

  Het gaat best weer okay met me, ik zit alweer lekker te zeuren tegen mijn Pappa, dus ben bijna weer beter! Tsja, ik heb jou natuurlijk ook gemist, mijn allerliefste vriendinnetje!

  Nou, tsja, dus … tot maandag dan, .. wáááát lang nog!

  So Noa, kan jij al tiepen?! Wow, wat goed! Ik zie dat je ook al weet waar de CAPS LOCK zit, jaja, .. jij bent echt vetcool! Enneh, heb je al gezien wat voor coole monster jij hebt (kijk maar voor je naam in je berichtje)!

  Lieve Noa, bedankt voor je lief berichtje en een dikke Kus & Knuffel terug, ook aan je pappa, mamma én Luna! Doewie M!lan.

  XXXXXXXXXXXXXXXXXX – terug! Hmmmm, .. záááálig!

 3. juf Sascha says:

  Hee Milan,

  Ik hoorde van juf Sylvia dat je niet zou komen vanmiddag, omdat je was gevallen en je zou nog even naar de dokter gaan. Nu lees ik wat er allemaal gebeurd is. Je laat me wel schrikken hoor! Ik vind je onwijs stoer! Want ik weet niet of ik zomaar m’n hoofd zou laten lijmen bij de dokter. Papa heeft wel een beetje een griezelige foto bij het verhaaltje gezet. Ik durf bijna niet te kijken. Gelukkig heb je morgen een vrije dag en kan je je lekker laten verzorgen door papa en/of mama. Maandag zie ik je weer en dan hoop ik dat je geen pijn meer hebt, dan kunnen we weer spelen én oefenen voor onze voorstelling van 19 februari!! We hebben vanmiddag de posters opgehangen ,want alle papa’s en mama’s van de klas mogen natuurlijk komen kijken om 13.00 uur!

  Doei, doei,
  groetjes juf Sascha

 4. gonzobaby says:

  Hé juf Sascha,

  Nou, ik geloof dat ik niet alleen jou heb laten schrikken hoor, maar mezelf ook, hihi! Ik hoop dan ook dat ik dit niet meer hoef mee te maken, want leuk is anders …!

  Ik begreep van Pappa dat lijmen beter is dan een prikje of dichtnaaien, dat doet nog meer pijn, .. nog meer?! En ik heb er niet veel van gevoeld hoor, van het lijmen.

  En ach, die foto … dat kan alleen mijn pappa weer doen zoiets, een rare kwiebus is ‘t!

  Morgen komt Merlijn en zijn Pappa bij ons bezoek, want ik voel me eigenlijk wel weer okay. Heb goed en snel gegeten, ben niet duizelig, niet misselijk en begin weer zelfs een beetje ouderwets te stuiteren! Ach, ben eigenlijk wel weer lekker bijdehand bezig, .. joh, ben weer zo goed als nieuw!

  Ja, oefenen en spelen voor de voorstelling, dat vind ik leuk! Mijn pappa komt dan sowieso hoor. Jammer dat ik niet heb mogen helpen met de posters, ach, help ik maandag wel 2x zo hard.

  Dag juf Sascha en een goed wiekent, tot maandag! Kus & Knuffel, M!lan.

 5. Merlijn says:

  Yoo Milo gappie!!

  Hoe doe je dat nou weer! Ik zei toch dat je brievenbussen niet moet “koppen”, OOO nu heb je een enge wond op je hoofd! Gelukkig gaat het al beter met je en heb je geloof ik (zo te lezen) geen pijn meer gelukkig.

  Hmm je zal er wel een litteken aan overhouden maar dat geeft niet, die heb ik ook, gewoon stickers erop plakken dan ziet niemand ze. Ik heb een keer geprobeerd om met mn wenkbrauw de tafel op te schuiven, dat ging niet echt maar heb er wel een put aan overgehouden, heb ik ook regelmatig een sticker op geplakt en iedereen maar vragen waarom ik een sticker op mn hoofd had….DúH!!! Wat denk je!!

  Ik zag ook dat onze Noa ook van de partij is op jou site, helemaal leuk man. Weer nieuwe “tiepvriendjes” erbij, altijd leuk!

  Ik ga je morgen zien , tenzij je pappa belt dat je toch niet lekker bent dan komen we gewoon een ander keerje spelen en kompjoeteren.

  Doei vriend, toch nog beterschap van mij en mn pappa en mamma ondanks dat je al een stuk beter bent. En bla bla de beesten, hamkazen enz ;-)

 6. gonzobaby says:

  Yoyo Merlijn-dude,

  ja man, watskeburt? Tsja, wilde ook eens met de deur in huis vallen, maar ik denk dat ik de volgende keer gewoon de sleutel pak om de deur mee te openen, hihi.

  Maar gelukkig gaat het wel weer, ff die nieuwe batterijen erin en weer gaan als een roze k’nijntje! Ik wist trouwens niet dat jij aan binnenhuis-architectuur deed, dat je zonodig de tafel moest gaan verplaatsen, … met je wenkbrauw?

  Enneh littekens ..? Iets zegt me dat dit niet mijn laatste zal zijn, ik met me motoriek van een komkommer. Dat wordt mijn hele lijf later onderplakken met stickers …, of gewoon meteen achter het behang?

  Helaas heb ik een oorlogswond moeten krijgen om Noa in de pen te krijgen, hihi! Grappie, ik vind het onwijs cool van Noa dat ze een berichtje heeft geschreven! Kunnen we strax met zijn 3en lekker chatten man, .. helemaal 2010!

  Tot morgen, mocht tot nu nog lekker wakker blijven. Kan ik samen met pappa ietsjes uitslapen morgen. Ietsjes, want daarna komen jullie! Zin in!

  Dank je voor je berichtje en je zorgen, .. dat is echte vriendschap! Slaap ze en de skippy-ballen hé!

 7. Merlijn says:

  HAHAHA je bent weer té grappig, ik krijg de slappelach van jou! Yep dat wordt bergen stickers inslaan en ook maar gelijk wat behangrollen, waarschijnlijk gaan we die nodig hebben de komende jaren (wat dan wel weer minder grappig is eigenlijk). Leggen we gelijk ook een stapel op school, je weet nooit waar het goed voor is.

  Ja ja, jij hebt het maar weer slim aangepakt, eerst noa met pannekoeken lijmen, nu weer met je hoofd door de brievenbus willen en daar dan weer lijm op doen zodat ze je ook nog eens berichtjes gaat sturen. Maar ja, met een motoriek van een komkommer ben je waarschijnlijk wel super slim op een of andere manier, het is je namelijk wel mooi gelukt om Noa bij je te laten spelen. Hoe doe je dat? Ik deed het iig verkeerd. Oké oké…OKé….ik ben jaloers….

  Als Noa de volgende keer weer bij je komt spelen moet je wel de deur OOOOpen houden goed ;-)?

  Kzie je! Box en slaap lekker voor straks!

  • gonzobaby says:

   Hé Merlijn,

   ff van onder mijn dekbed via mijn iPhone terugbeamen, .. helemaal 2011! Moet toegeven dat jij een hele goede voorzet gaf voor een melige ondertoon, dus bedankt! Ik ga daar alleen maar (graag) op verder, .. wat leven in die brouwerij, potdikkie!

   De volgende keer als je iemand in de Gamma rollen behangpapier tegelijk ziet inslaan, dan heeft ‘ie waarschijnlijk een heel onhandig kind thuis? Of ook iemand die denkt dat ‘ie ook door de brievenbus kan limbo-en?

   Jaja, Merlijn, … de chickies?! Je moet er wel wat voor over hebben hoor, wil je een beetje opvallen bij ze! Wie lichamelijk de boel motorisch niet helemaal kan bijbenen, moet het maar op slimheid gooien. Maareh, bij Noa had ik gewoon het geluk dat ik op het juiste tijdstip op de juiste plek stond en het juiste kanaal keek, … puur toeval!

   De volgende keer als Noa komt spelen hou ik de deur eerst voor haar open, loop er dan zelf doorheen en doe ‘m dan dicht! … Oh nee, krijgt Pappa ‘m tegen zijn neus!

   …. zo, en nu ben ik echt bekaf, de iPhone uit en hop ff een REM-slaappie intikken! Merlijn, tot morgen, box … Doewie, M!.

 8. Oma Rajtoral says:

  Hoi Mi, ik heb alle reacties gelezen en moet het jullie nageven, .. grote pret hadden jullie, zeg! Wat een hoofdwond allemaal wel niet teweeg kan brengen! Gesprek over het ontstaan van, doornemen van lichamelijke gebreken tot en met versiertactieken! Knap werk, jochies! En dat op jullie prille leeftijd!

  En dan al die coole woorden, zeg Mi, wil je ook een beetje rekening houden met de wat, .. hoe moet ik het zeggen, ‘rijpere generatie’. Gelukkig is juf Sascha in de buurt, die zal jullie wel mores leren. Stelletje snelle jongens!

  Een goed advies van Oma: verbeter je taalgebruik, vergeet de meiden, geen iPhone in je bed, geen inter-planetaire conversaties na 22 uur…. Klaar, ik heb mijn oma´s plicht vervult en nu mag je weer gaan spelen.

  Ik ben blij dat alles weer in orde is, ik heb vrijdag je Pa gebeld en tijdens het gesprek heb ik jou met Merlijn gehoord en jullie klonken allebei zeer gezond. Groetjes, kusjes en nog veel levenspret!

  • gonzobaby says:

   Hé Yo, Omaaaaah, mi gudu,

   Hoe ist’ie nou, alles ritz achter kidz, yoyo? Isse vetcool, man, beetje slang en streetwise, helemaal te wow! Weetjewel, weetjeniet!

   Chickies, iPhones, bling-bling, gepimpte 3-wielers, allemaal onwijs kickeh! Yo Omi, een beetje met je tijd meegaan, daar is niemand ooit slechter van geworden. Mijn Pappa zegt dan ook altijd: “Stilstaan is achteruitgang!” Ach, ik moet wel, anders weet ikzelf strax ook niet meer waar alle andere kinderen het over hebben, .. capiche?

   Maar alles gaat weer helemaal goed, gelukkig! Morgen weer lekker naar school, dus vroeg slapen en handjes boven het dekbed en de iPhone uit!

   Groetjes van je snelste kleinzoon, doewie! Kus & Knuffel ook aan Opa en Soopah-Oma, ahoj!

   P.S.: Moet vaker op mijn kop gaan stuiteren! Ik heb nog nooit zoveel reacties gehad, hihi! Gelukkig waren ze allemaal soopah-lief bedoeld!

 9. Oma Rajtoral says:

  Hej mio amigo (geen turbo-taal MI!), ik ben blij dat je mijn turbo-taal waardeert, maar voor alle zekerheid, wat is dat „mi gudu“ en „homie“? Toch geen vieze woorden of scheldwoorden? Even uitleg a.u.b. Dan kan ik ze in mijn turbo-woordenboek inslaan. Het is altijd goed te weten wat we het over hebben.

  Ik zie dat je hééél snel van begrip bent, zullen we dan een paar Tsjechische woorden bij gooien!? Zodat je straks ook in het Tsjechisch steengoed bent!

  Tak a je to! Dobrou noc, pusu od babi a dědy! Je Omi.cz

 10. gonzobaby says:

  Hé Oma.cz,

  voordat je denkt dat ik je uitscheld, hihi, ‘mi gudu’ is surinaams en betekent ‘mijn beste'(letterlijk ‘mijn goede’) enneh ‘homie’ komt van ‘homeboy’. Dus schrijf ze er maar bij in je turbo-boekkie!

  Nou, ik wil wel wat tsjechse woorden leren hoor, maar daarvoor moet ik wel eerst kunnen lezen?! Ahh, dat eerste ken ik ook, ajetooh Oma (uitspraak bij Buurman & Buurman) enneh, ik ga nog lang niet slapen want tante Hike is hier, .. feessie!

  Doewie en groetjes aan Opaaaaah, Kus & Knuffel M!

Plaats je Reactie