Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Keek op de Week #05-10 | gonzobaby_V03
© 2010 Milan Thomas in het Spoorwegmuseum (archief)

Keek op de Week #05-10

Afgelopen week, ondanks wat lichamelijk ongemakken, was een hele leuke week. Maandag en dinsdag was ik lekker veel met Mamma thuis, want Pappa moest centjes buiten de deur verdienen.

Dinsdag hebben we ‘s ochtends wel ons snelheidsrecord verbroken! Pappa was iets later wakker en toen hebben we ons onwijs moeten haasten! Maar ik deed heel goed mijn best bij het ontbijt en zodoende waren we zelfs nog 5 minuten te vroeg in de klas!

Woensdagmiddag was het feessie van Noa! Een hele week naar toe geleefd en terecht … Wat was het leuk en gezellig! Van mijn klas was Mwanzo, Merlijn, ik en natuurlijk Noa van de partij, verder waren er ook nog een paar andere kindjes uitgenodigd.

Tsja, en donderdag .. genoeg over te lezen in het vorige berichtje, zucht. Wel frappant wat je allemaal wel niet moet doen om een beetje bezoekers te krijgen op je blog, hihi.

Je zal wel snappen dat ik donderdagmiddag dus thuis bleef! Vrijdagochtend kwam Merlijn en zijn Pappa (heet ook Jan) langs, ik heb heerlijk met Merlijn gespeeld (kleurplaat ingekleurd en met de hotwheels gespeeld). De 2 Pappa’s hebben zich ook goed vermaakt, we moesten zelfs een paar keer vragen of het wat stiller kon, ik kon bijna Merlijn niet meer verstaan, hihi.

Vrijdagmiddag kwamen Opa en Oma G. logeren, Pappa en Mamma zijn naar een concert geweest. Het was zo gezellig dat we Opa en Oma G. nog een nachtje hebben laten logeren.

We hebben samen veel wasmachines gezien, omdat we een nieuwe nodig hebben. Onze oude is er een beetje mee opgehouden, dus winkels vol met wasmachines gezien .. heb maar mooi wel ff het logo van ‘Miele’ nagetekend in de winkel!

Dat was ‘m weer, tot de volgende Keek! Doewie, Kus & Knuffel, M!lan.

Plaats je Reactie