Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Keek op de Week #06-10 | gonzobaby_V03
© 2010 Milan Tante Hike & Milan

Keek op de Week #06-10

Hé lieve mensen, .. en alweer is er een weekkie om! Maar het was een heerlijk weekkie, .. veel gedaan en meegemaakt weer. Afgelopen maandag begon de week weer gelukkig met juf Sascha, een mooi hartje gemaakt en de middag werd  leuk afgesloten met een M&M speelmiddag.

Dinsdag was juf Rita er weer, ik vind juf Rita ook lief. Ze is misschien wel ietsjes strenger, maar wel altijd vetcool zingen. Ook als afsluiting van de ochtend doen we nog altijd wat ‘oefeningen”, voordat we een boterham mogen gaan eten.

Dinsdagmiddag, stond me een enorm grote verassing te wachten .. Tante Hike was eindelijk weer terug van haar vakantie! Tante Hike is mijn peettante en ik vind haar toch een partij cool, vaak neemt ze ook nog allemaal leuke kleertjes voor me mee. Ik heb een heel mooi en grappig t-shirt gekregen, ga ik lekker mee in de zomer patsen!

Woensdag zag ik ineens dat mijn grote vriend Merlijn er niet was …?! Dinsdag-middag voelde hij zich al niet helemaal lekker en nou, dat was wel duidelijk … (lees hier)!

Woensdag kwam Noa bij mij eten en spelen, .. alleen bleef het bij één boterham met pindakaas! Toen wilde Noa eigenlijk wel naar huis, .. heuh? We hebben Noa toen naar huis gebracht en ik was de hele dag een beetje van slag .. Had ik iets gedaan (of juist niet?) of iets gezegd? Gelukkig kregen we de volgende dag te horen dat Noa nodig naar de WC moest en dat nog niet zo goed bij ons durfde. Toen ik dat hoorde, was ik weer helemaal blij!

Donderdag en vrijdag hebben we ook weer veel dingen gedaan, getekend, gegymd, voorbereiden op de voorstelling, lekker thee leuten met koekkies (Roos was koekjesmonster – die moet dan de koekjes meenemen) en nog veel meer … maar dat ben ik natuurlijk weer allemaal vergeten .., sorry.

Dat was weer mijn Keek op de Week, volgende week komt er weer eentje! Dikke Kus & Knuffel en een fijne valetijnsdag, doewie ..

Plaats je Reactie