Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Keek op de Week #08-10 | gonzobaby_V03
© 2010 Milan Keek op de Week 08-10

Keek op de Week #08-10

De nieuwe Keek op de Week is er weer! Wat hebben we allemaal gedaan in de vakantie ..?

Na een hartverscheurend afscheid van mijn Pappa, met echte tranen erbij, ben ik zondag samen met Mamma naar Opa & Oma G. gegaan. Pappa had het heel druk en moest zich namelijk goed kunnen concentreren op zijn werk.

Maandag ben ik wezen sjoppen in Arnhem … Gelukkig was Opa erbij zodat ik Opa mee heb kunnen nemen naar een boel speelgoedwinkels, daarna zijn we met zijn 5-en pannenkoeken wezen eten (die van Pappa zijn stiekum wel lekkerder!)

Dinsdag zou ik met een vriendin van Mamma en haar kindjes naar Chimpie en Champie gaan, maar dat is op het laatste moment afgezegd ..? Dus heb ik maar met Opa wafels zitten bakken, je moet toch wat hé .. Dinsdagmiddag kwamen we voor etenstijd weer terug in Rijswijk.

Woensdag was helaas enorm rotweer, dus heb ik een hele dag letters en raketten getekend, getypt (dat vind ik vetcool, al die cijfers en letters!), teevee gekeken en met Pappa een spelletje gespeeld (molletje-erger-je-niet).

Gelukkig was het donderdag geen rotweer, het was best lekker weer met soms ook het zonnetje erbij! We zijn dus lekker naar station Hollands Spoor gelopen, Pappa dan wel te verstaan – ik zat in de kar! We hadden lekker koekkies en drinken meegenomen voor op het perron. Op de terugweg hebben we zelfs nog een lekker broodje bij een bakker gehaald!

Vrijdag was Merlijn dus op speelbezoek, je kunt er meer over lezen in het vorige berichtje. Dat was natuurlijk helemaal vetcool, eindelijk in de vakantie met een vriendje spelen.

Gisteren zijn we nog met zijn allen naar winkelcentrum Boogaard geweest, er was namelijk een braderie. Daar bleek dat het een paar marktkraampjes waren .. maar ook een ‘vang-het-eendje-met-een-haak-spel’-kraampje! Daar had ik al snel 7 eendjes gevangen en mocht ik een mooi kado uitzoeken, .. een coole vrachtwagen met allerlei verschillende verkeersborden!

Morgen weer naar school, ik heb er nu al zin in: zie ik weer al mijn vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk .. juf Sascha! Tot snel weer, .. doewie, M!lan.

Plaats je Reactie