Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Keek op de Week #09-10 | gonzobaby_V03
© 2010 Milan lunch bij Merlijn

Keek op de Week #09-10

En alweer een week voorbij ..! Gaat dat toch snel als je lol hebt, .. en dat heb ik gehad deze week! Zoals jullie misschien hebben gezien is er zo’n beetje elke dag wel een berichtje geplaatst, dus er valt eigenlijk weinig meer te zeggen, hihi!

.. Maar des te meer om te laten zien! De foto is van mijn eerste lunch-date buiten de deur, bij mijn grote vriend Merlijn! Ik voel me dan ook heel erg op mijn gemak bij Merlijn ..

Eigenlijk ben ik deze week alleen woensdag samen met Pappa thuis geweest  (want donderdag kwam Noa bij ons thuis spelen). Maandag bij Merlijn, dinsdag bij Odessa (samen met Larissa), woensdag met Pappa, donderdag met Noa en vrijdag met mijn ‘kluppie’ bij Noa.

Gisteren boodschappen gedaan met Mamma in de Aldi en ‘s middags op het schoolplein gevoetbald, samen met Julian. Vandaag ben ik vanmiddag ook nog naar het schoolpleintje geweest met Pappa. Mila, Nanouk en Isabelle waren er ook, .. heel gezellig!

Morgen weer naar school, heb er zin in … dan zie ik mijn vriendjes weer en ga ik kijken wanneer ik kan gaan afspreken met Julian, die is ook errug lachen! Enneh, Robin en Odessa moeten ook nog bij mij komen spelen, man, .. heb ik het toch heerlijk druk hé!

Zin in volgende week, jullie ook? Doewie, Kus & Knuffel, M!lan.

Plaats je Reactie