( ! ) Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php on line 31
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0007225344{main}( ).../index.php:0
20.0010226256require( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0017227248require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:12
40.0020228392require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-config.php' ).../wp-load.php:29
50.0038230816require_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:76
60.36271696216include_once( '/chroot/home/gonzobab/gonzobaby.nl/html/wp-content/plugins/paged-comments/paged-comments.php' ).../wp-settings.php:215
Wat ik leuk vind | gonzobaby_V03

Wat ik leuk vind

Als kleine grote vent heb ik natuurlijk ook een aantal hobbies, die ik echt heel leuk vind. Tsja, als je even moet wachten of je hebt even wat tijd over in je drukke bestaan als kleuter, is het best handig dat je je dan met iets anders kan vermaken.

Op school knutselen en tekenen we heel vaak, ook lekker kliederen met verf of mijn vingers aan elkaar lijmen, liedjes zingen en danspasjes maken, gymen of gewoon lekker buiten spelen, … ik vind het allemaal superleuk!

Als ik thuis zit dan wil ik ook nog wel lekker knippen, kleien of tekenen, of ik ga een boekje lezen of soms ook wel eens televisie kijken (mijn pappa en mamma zeggen dat ik het eigenlijk wel een beetje [te] veel doe?).

Mijn lievelingshobby

Maar het allerliefst, ja echt het leukste van de wereld, is spelen met mijn Thomas-treinen en met mijn autootjes (vooral die van ‘Cars’ vind ik vetcool!). Ik heb al heel veel van Thomas: ~ bruggen, overgangen, wisselsporen en veel rails, een schuurtje voor de treinen om uit te rusten en natuurlijk ook het station. Vaak speel ik dan de verhaaltjes na van de DVD’s of boekjes die ik van Thomas de Trein heb, dan mag ik eindelijk eens de ‘Dikke Controleur’ spelen, hihi!

Op de bladzijde ‘fenklup‘ heb ik een aantal kleurplaten geplaatst, zodat jullie deze kunnen downloaden en uitprinten om dan lekker zelf je eigen Thomas kleurplaat(en) te kunnen inkleuren, leuk hé?